طراحی سایت

طراحی سایت

همه چیز در مورد طراحی سایت

بررسی انواع طراحی سایت با معرفی ویژگی‌های مثبت و منفی آن

پلن و قیمت طراحی سایت

۵/۵

لیست مطالب این مقاله:

طراحی سایت

سیستم مدیریت محتوا یک سیستم کارآمد در زمینه مدیریت صفحات سایت و تصاویر آن است. طراحی سایت با وردپرس (wordpress) و طراحی سایت با جوملا (joomla) از انواع طراحی سایت هایی هستند که از سیستم مدیریت محتوای رایگان بهره می‌گیرند. این سایت ها به دلیل گسترش بسیار زیاد مورد استقبال بسیاری از افراد و شرکت‌ها قرار گرفته اند. چرا که در عین ارزان بودن قیمت طراحی، بسیار پرقدرت و کاربردی هستند.

 

برای خرید اپلیکین و سایت آماده به صفحه اصلی سایت و یا فروشگاه مراجعه کنید.

طراحی سایت

 

 

 

طراحی سایت با دروپالطراحی سایت با جوملا

برای طراحی سایت های (web design) حرفه‌ای تر می‌توان از طراحی سایت با پرستاشاپ (prestashop) و طراحی سایت با مجنتو (magento) بهره گرفت. این سیستم های مدیریت محتوا بسیار قوی بوده و دارای امنیت بسیار بالایی هستند. این نوع وب سایت ها هزینه‎های بالاتری برای طراحی خواهند داشت و برای سایت های فروشگاهی در بعضی موارد تخصصی تر عمل میکنند.

طراحی سایت با وردپرسطراحی سایت با مجنتو

نمونه دیگر از سایت‌های تخصصی،  سایت پی اچ پی (php web design) می‌باشد. در این نوع سایت از هیچ مدیریت محتوایی استفاده نمی‌شود و کلیه بخش‌های سایت توسط برنامه نویسان طراحی و آماده سازی می‌شود. سایت های اختصاصی مناسب شرکت‌های بزرگ و تجارت های اینترنتی می‌باشد.

 

نحوه طراحی سایت

صنعت حرفه ای طراحی و توسعه وب همواره در حال رشد و گسترش است. امروزه فعالیت و پیشرفت بسیاری از سازمان ها و شرکت ها ، وابسته به حضور آنلاین آنها در دنیای وب و اینترنت می باشد. از این رو با توجه به نیاز جوامع کنونی به تکنولوژی، ارتباطات به روش های نوین و به منظور طراحی، توسعه و مدیریت وب سایت های گوناگون، هر روزه بیش از پیش به تعداد علاقه مندان حرفه طراحی سایت افزوده می گردد. به هر روی اگر به یک وب سایت حرفه ای نیاز دارید و یا به طراحی وب سایت علاقه مند هستید میتوانید این نوشته را دنبال کنید. جهت آشنایی بیشتر با اطلاعات و مهارت های مورد نیاز طراحی و توسعه وب سایت، در ادامه با ما همراه باشید.

 

HTML در طراحی سایت

HTML در طراحی سایت

 

HTML  ساختار سایت را تشکیل می دهد. HTML یک زبان کدنویسی پایه برای طراحی سایت می باشد. نحوه طراحی یک سایت را به صورت مرحله به مرحله موجب می شود. یکی از مهمترین مهارت هایی که یک طراح و یا توسعه دهنده وب می تواند یاد بگیرد، زبان HTML است. به همین خاطر ، وقتی شما به سراغ آموختن وب دیزاین می روید، HTML یکی از اولین چیزهایی است  که در آموزش با آن روبرو میشوید.

از همان ابتدا و از آغاز صنعت طراحی سایت، دانش و مهارت های HTML ، بخش مهمی از ملزومات آن بوده است. باید بدانیم هر فردی که به صورت حرفه ای در زمینه طراحی و توسعه وب فعالیت دارد، باید به صورت دقیق با HTML آشنا  باشد. برای بسیاری از طراحان حرفه ای ، زبان کد نویسی HTML ، راه ورود به دنیای طراحی وب بوده است.

 

CSS در طراحی سایت

CSS در طراحی سایت

 

همانطور که گفتیم HTML ساختار سایت را تشکیل می‌دهد. اما CSS شکل ظاهری و نمای سایت را مدیریت می کند. بنابراین یکی دیگر از مهم ترین زبانهایی که طراحان وب می بایست یاد بگیرند CSS می باشد. طراحان وب از نظر تخصص به دو گروه تقسیم بندی می شوند:

۱- طراحان و توسعه دهندگان بک اند (back-end )

۲- طراحان و توسعه دهندگان فرانت اند (front-end )

هر دو گروه می بایست کاملاً با CSS  آشنا و به آن مسلط باشند. تفاوت کار این دو گروه در نحوه کارایی CSS  می باشد. توسعه دهندگان بک اند بر روی ساختار و عملکرد بخش های مختلف سایت کار می کنند و بیشتر با زبان کد نویسی سرو کار دارند. اما طراحان فرانت اند به طراحی و زیباسازی قالب و نمای سایت می پردازند. بنابراین CSS  اهمیت بسزایی برای توسعه دهندگان فرانت اند دارد، زیرا آنها با تسلط بر روی تمامی عناصر CSS  قادر هستند، سایتی را با نما و ظاهری فوق العاده زیبا و حرفه ای خلق کنند.

معمولاً HTML و CSS در کنار هم به علاقه مندان طراحی سایت آموزش داده می شود. زیرا این دو زبان کد نویسی ترکیبی هستند و وابسته به یکدیگر می باشند و اساس ساختار و سبک را برای هر صفحه وب ایجاد می‌کنند.

حس طراحی در طراحی سایت

برای طراحان حرفه ای، اینکه بعنوان یک طراح حس خوبی از طراحی خود داشته باشند بسیار اهمیت دارد. یک طراح حرفه ای می بایست از دانش کافی در مورد اصول اولیه طراحی ، روش های تایپوگرافی، نحوه استفاده از تصاویر، دستورالعمل های ابزارهای مختلف در این زمینه و دیگر موارد کاملاً اطلاع داشته باشد. همچنین علاوه بر این موارد، یک طراح حرفه ای باید بداند که چگونه افراد واقعی با سایت مورد نظر آنها ارتباط برقرار می کنند. تا بتوانند تصمیمات درست را جهت پیاده سازی عناصر مختلف سایت در زمینه پاسخگویی به نیازهای مخاطبان سایت اتخاذ نماید.

بنابراین یک طراح حرفه ای سایت برای اینکه یک سایت حرفه ای و کاربردی طراحی نماید. می بایست از دانش کافی برخوردار باشد و جنبه های مختلف سایت را در نظر داشته باشد. وقتی که یک طراح سایت کار خود را در حد استاندارد وعالی انجام می دهد و به تبع  آن بازخوردی که از مخاطبان سایت دریافت می کند.مطمئناً حس رضایت و حرفه ای بودن، قدرت انگیزشی فوق العاده ای را برای فرد خلق خواهد کرد.

 

جاوا اسکریپت و آژاکس در طراحی سایت

جاوا اسکریپت و آژاکس در طراحی سایت

 

جاوا اسکریپت یک عنصر تعاملی مهم در وب سایت است. امروزه جاوا اسکریپت نقش مهمی در بسیاری از برنامه های کاربردی وب ایفا می کند. توسعه دهندگان وب (پس از HTML و CSS) می‌بایست قبل از آموختن هر زبان دیگری با جاوا اسکریپت آشنا شوند. مخصوصاً این که باید بدانند چگونه جاوا اسکریپت (javascript) با HTML  و CSS تعامل برقرار می کند. در واقع طراح باید توانایی ایجاد طراحی وب را به صورت ۳ لایه داشته باشد.

نیازی نیست که همه طراحان و توسعه دهندگان وب به جاوا اسکریپت مسلط باشند. همینکه درک کافی از آن داشته باشند و بدانند که چگونه از آن می توانند استفاده کنند کفایت می کند. جاوا اسکریپت بیشتر موردنیاز طراحان و توسعه دهندگان فرانت اند (front-end ) می باشد.

 

PHP , ASP در طراحی سایت

برای اینکه یک طراح و توسعه دهنده حرفه ای سایت در بخش بک اند ( back-end) باشیم، نیاز است که حداقل به دو زبان برنامه نویسی مسلط باشیم. زبان های برنامه نویسی بسیاری وجود دارد. اما پر طرفدارترین زبان های برنامه نویسی PHP و ASP  هستند. که زبان برنامه نویسی PHP ، از همه رایج تر و پرطرفدارتر می باشد. چون PHP یک زبان open source بوده و توسط جامع طراحان حرفه ای دنیا پذیرفته شده است علاقه مندان بیشتری را نیز به خود جلب کرده است.

اگر شما تمایل داشته باشید که فقط یک زبان برنامه نویسی یاد بگیرید، متخصصان پیشنهاد می کنند که PHP را انتخاب نمایید. برای فراگرفتن این زبان منابع آنلاین و رایگان بسیاری وجود دارد که می توانید با مراجعه به آنها، از مطالب بسیار مفید آنها استفاده نمایید.

 

پشتیبانی موبایل در طراحی سایت

پشتیبانی موبایل در طراحی سایت

 

امروزه برای مشاهده وب سایت ها، انواع دستگاه های مختلف (مانند لپ تاپ، تبلت، گوشی های هوشمند، ساعت های هوشمند (smart watch) ) با اندازه های متفاوت صفحه نمایش وجود دارند. بدین منظور وب سایت ها می بایست به صورت رسپانسیو و یا موبایل فرندلی (mobile friendly) طراحی گردند. ریسپانسیو بودن سایت موجب می شود، با مشاهده سایت از طریق هر یک از دستگاه های  ظاهر سایت بهم نریزد و یا کاربری آن مختل نگردد. طراحی رسپانسیو امروزه جزئی جدایی ناپذیر از طراحی وب می‌باشد

مهارت های خدمات مشتری در طراحی سایت

داشتن مهارت های عالی خدمات سفارشی برای مشتری، یک عنصر کلیدی در زمینه طراحی وب می باشد. ارتباط برقرار کردن یک سایت با کاربر مانند چت آنلاین، پرسش و پاسخ و از این قبیل موارد باعث می شود که خدمات بهتری به مشتری عرضه گردد. بنابراین ایده ها و طراحی های نو و جدید، در خصوص برقراری روابط با کاربر و مدیریت آنها ، یکی از مهارت های عالی در زمینه خدمات مشتری برای وب سایت می باشد.

 

سئو در طراحی سایت

سئو در طراحی سایت

 

سئو یا بهینه سازی موتورهای جستجو، برای هر صاحب سایتی بسیار حائز اهمیت می باشد. عواملی که بر رتبه‌بندی سایت در موتورهای جستجو تأثیر گذار هستند عبارتند از: محتوای آن سایت، سرعت بارگذاری و عملکرد سایت، لینک های داخلی و خارجی و قابلیت استفاده از نسخه تلفن همراه سایت.

طراحان وب می بایست در زمینه طراحی سایت به همه موارد مذکور توجه داشته باشد. همچنین باید وب سایت را به گونه ای برای موتورهای جستجو جذاب گرداند تا مخاطبان در هنگام جستجو در گوگل پیرامون موضوع مربوط به سایت ، به آن دسترسی داشته و به سایت مراجعه نمایند.

 

مدیریت وب سرور (Web Server Administration )

طراحی سایت

 

داشتن اطلاعات کافی در زمینه وب سرور به طراحان سایت کمک می کند، تا بهتر بتوانند مشکلات مربوط به طراحی و توسعه وب را برطرف سازند. و به موجب آن، عملکرد و سرعت سایت را بهبود بخشند. نیازی نیست که طراحان وب، نسبت به چگونگی مدیریت سرور کاملاً تسلط داشته باشند. اما حداقل با دانستن یک سری مطالب ساده و آشنایی با سرور می توانند با مدیران سرور ارتباط برقرار کنند و علت برخی مشکلات سایت را پیدا نمایند.

 

مدیریت پروژه در طراحی سایت

مدیریت پروژه یک مهارت شغلی بسیار ضروری برای تمامی حرفه ها و صنعت های شغلی است. علی الخصوص در طراحی سایت این موضوع دارای اهمیت می‌باشد. مهارت های مدیریت پروژه به ما کمک می کند تا یک پروژه را در مسیر درست آن و تا رسیدن به هدف نهایی پیش ببریم. باید این مسئله را بدانیم که مدیریت پروژه باعث ارتقاء و پیشرفت تخصص ها و تجارب ما در هر زمینه شغلی به ویژه برای طراحی سایت  و پروژه های مرتبط با آن می گردد.

مدیریت پروژه ای مانند طراحی سایت، موجب می گردد که تمامی موارد و کارها، مطابق با استاندارها در زمان مناسب خود انجام شوند. پروژه به صورت کامل و به نحو احسن در زمان تعیین شده به کارفرما یا مشتری تحویل داده شود.

ضمیمه شماره یک:

دراین بخش به سه سوال اصاصی در طراحی سایت پاسخ خواهیم داد.

طراحی سایت تجاری چه خصوصیاتی دارد؟
چرا طراحی سایت رسپانسیو مهم است؟
چگونه طراحی سایت مناسب موبایل را بسازم؟

اگر شما نیز قصد طراحی سایت را دارید و با انواع سوالات در ذهن خود روبرو شده اید با این مقاله همراه باشید.

برای موفقیت و گرفتن بازدید بالا برای یک سایت به کد نویسی در سایت خود توجه کنید. مهم نیست که طراحی سایت ساده باشد یا از مدیریت محتوای رایگان استفاده کند و یا طراحی اختصاصی با php داشته باشد. آن چه مهم است روند کد نویسی در طراحی سایت است . برنامه نویسی روان و کد نویسی تمیز کمک میکند سایت شما در زمره سایت های تجاری قرار بگیرد. حذف کدهای اضافی و خلاصه کردن دستورات اولین قدم موثر در دریافت بازدید بالا است. بهینه سازی توسط یک کد نویس حرفه‌ای یک سایت ساده را به سایتی تجاری با قابلیت بالا تبدیل می‌کند.

به رسپانسیو بودن طراحی سایت خود توجه کنید. رسپانسیو بودن به مفهوم کوچک شدن صفحه یا زیبایی صفحه نیست. سایت رسپانسیو خوانایی خود را در انواع صفحه نمایش حفظ می‌کند. بخاطر داشته باشید گوگل دوست دار طراحی سایت رسپانسیو است.

طراحی سایت مناسب موبایل طراحی است که وضوح و خوانایی کافی در صفحه نمایش کوچک را داشته یاشد. از طراح خود بخواهید تمام موارد غیر ضروری صفحات را برای صفحات کوچک غیر فعال کند. همین نکته ساده کمک میکند مخاطب سایت شما رغبت بیشتری در مطالعه مطالب سایت شما نشان دهد.

 


 

طراحی گرافیک سایت

طراحی چیست؟

طراحی به خلق اثری گفته می شود که راهکاری برای حل یک مسئله باشد. شما می توانید به عنوان طراح هر چیزی را طراحی نمایید از یک وب سایت گرفته تا طراحی یک استادیوم ، یک بازی ، یک لوگو یا قطعات یک ماشین. اما زمانی شما طراحی را انجام داده اید که قبلاً همچین طرحی وجود نداشته باشد.

هر طرحی که طراحی می گردد به نوبه خود منحصر به فرد می باشد. اگر طرحی برای مورد و موضوعی که شما می خواهید وجود نداشته باشد شما مجبور هستید آن را ایجاد نمایید. به این عمل طراحی گفته می شود. البته به این موضوع باید توجه داشته باشید هر چیزی که قرار است طراحی شود نیازمند یک سری پیش زمینه می باشد. یک طراحی به تصور ، تخیل  و تجربیات طراح در مورد آن طرح نیاز دارد تا بتواند آن را ایجاد نماید.

لازم به ذکر است یک طرح زمانی موفق است که بتواند پیامی را که به آن منظور طراحی گردیده است را به خوبی انتقال دهد.

 

طراحی گرافیکی چیست ؟

طراحی گرافیکی خلق اثری است که به صورت دو بعدی یا سه بعدی بر روی کاغذ یا توسط نرم افزارهای طراحی ایجاد می گردد و می تواند در تیتراژ بالا تکثیر و یا آن شی در تعداد زیاد تولید گردد.

طراحی گرافیک در زمینه های بسیار گسترده انجام می گیرد. مانند طراحی لوگوها ، رابط کاربری وب سایت ها ( ظاهر سایت ) ، تتوها ، طراحی مد و فشن ، طراحی صنعتی ، کاراکترهای کارتونی ، تبلیغات ، تیزر فیلمها ، سربرگ روزنامه ها و … .

 

طراحی وب سایت چیست ؟

طراحی وب سایت نیز ایجاد و خلق یک اثر است با تفاوت اینکه شامل ارائه یک اثر از طریق یک رسانه بصری در دنیای مجازی می باشد. اما وب سایتها فراتر از یک اثر بصری بوده و نشان دهنده هویت یک کسب و کار ، شخص و یا هنر می باشد. وب سایت ها می توانند باعث موفقیت و توسعه یک کسب و کار باشند . بنابراین طراحی وب سایت نقش بسیار مهمی در موفقیت کسب و کارها دارند.

به عنوان مثال ؛ قراردادن یک متن در قسمت راست صفحه سایت جزء طراحی سایت می باشد. این متن ممکن است در صفحه نتایج جستجو دیده شود ، در این صورت بخشی از تجربه کاربری می شود. بنابراین طراحی سایت در رتبه بندی سایت نیز مؤثر بوده و باید به آن توجهی خاصی نمود.

المانهایی که جزء طراحی گرافیک سایت محسوب می گردند و می بایست در طراحی مد نظر داشت عبارتند از :

  • طراحی لوگو.
  • طراحی رابط کاربری.
  • رعایت المانها برای سئو.
  • ایجاد لینک.
  • قراردادن لینک رسانه های اجتماعی در سایت.
  • ساختار اطلاعات.
  • طراحی مسیر دهی به بخشهای مختلف سایت.
  • دسترسی آسان به تمامی بخشهای سایت.
  • استفاده از نشانه گذاری های و تگ های HTML.
  • کاربری آسان.
  • استفاده از محتواهای تصویری و پادکست ها.
  • استفاده از کدهای جاوا اسکریپت برای جذابیت المانهای رابط کاربری.

تمامی المانهایی که ذکر گردید می تواند در موفق بودن یک سایت تأثیر به سزایی داشته باشند. البته باید ذکر کرد که هر کسی که بتواند طراحی انجام دهند نمی تواند طراح سایت شود. دنیای طراحی سایت به قدری گسترده می باشد که یک طراح علاوه بر آشنا بودن فنون طراحی می بایست به سئو ، زبانهای برنامه نویسی ، زبان های کد گذاری کاملاً آشنا باشد.

 

چه عواملی باعث می گردند که ما بتوانیم طراحی سایت موفقی داشته باشیم ؟

برای اینکه یک وب سایت بتواند به آن پتانسیل که ما می خواهیم برسد و مخاطبان زیادی را جذب کند لازم است که طراحی مناسب برای آن انجام شود. علاوه بر طراحی زیبا و کارآیی آسان می بایست حتماً بر روی سئو سایت نیز کار کرد. همچنین سایت را برای موتورهای جستجو بهینه سازی نمود.

همانطور که گفتیم کاربری سایت خیلی برای جذب مشتری اهمیت دارد . طراحی گرافیک سایت باید به نحوی باشد که کار با آن برای تمامی مخطبان راحت باشد.  طیف وسیعی از مردم جز مخطبان شما هستند.  باید این را بدانید که دانش و تسلط کار با کامپیوتر آنها بسیار متفاوت از یکدیگر  است.

همچنین طراحی گرافیک سایت باید مناسب برای تمامی صفحه نمایش ها با سایزها مختلف صورت پذیرد. زیرا امروزه مخاطبان برای وارد شدن به وب سایت ها بیشتر از گوشی های هوشمند خود استفاده می کنند.

حال شاید این سئوال برای شما پیش آید که چطور می توانید بدانید سایتی که شما طراحی کرده اید موفق بوده است یا خیر. در مورد این مسئله باید بگوییم که شما می توانید با نظر سنجی و تعداد بازیدهایی که از سایت شما به عمل می آید می توانید به این مورد دست یابید.

طراحی سایت

 

 


 

روش های طراحی سایت

همانگونه که می‌دانید امروزه بیشتر شرکت‌ها و یا حتی افراد برای معرفی کسب و کار خود و ارایه خدمات، از وب‎سایت استفاده می‌کنند. از این رو تعداد سایت‌ها روز به روز در حال افزایش است. روش‌های طراحی سایت متفاوتی برای ساخت سایت وجود دارد و هر شرکت طراحی به تناسب نیازهای خود، روش های طراحی سایت خاصی را انتخاب می‌کند. یکی از علت‌های تفاوت قیمتی که شرکت‌های مختلف طراحی سایت برای ایجاد وبسایت شما پیشنهاد می‌دهند نیز همین مسئله است.

 

انواع وب سایت

طراحی سایت در حالت کلی به دو دسته تقسیم می‌شوند. سایت‌های استاتیک و سایت‌های داینامیک. محتوای سایت‌های استاتیک توسط مدیر قابل تغییر نیست و در صورتی که بخواهید آن را تغییر دهید بایستی به شرکت طراحی مراجعه کنید و یا دانش html و css را بیاموزد. طبیعی است که اگر وبسایت شما بخش نظرسنجی یا ثبت نام دارد، این نوع سایت‌ برایتان مناسب نیست. اما سایت‌های داینامیک برخلاف سایت‌های استاتیک قابل تغییرند. در این وبسایت‌ها یک پنل مدیریتدر اختیار مدیر قرار داده شده و وی به سادگی می‌تواند مطالب سایت خود را تغییر دهد.

هر یک از این نوع روش های طراحی سایت دارای معایب و مزایایی هستند. برای مثال سایت‌های استاتیک زمان و هزینه کمتری را در بر خواهد داشت ولی سایت داینامیک نیاز به دانش حرفه‌ای تر و به تناسب آن هزینه بیشتری دارد. همینطور اینکه در سایت داینامیک مدیر قادر است در هر زمان و مکانی به راحتی محتوای وبسایت را تغییر دهد ولی در سایت استاتیک چنین قابلیتی وجود ندارد و در حقیقت وب‎سایت استاتیک همیشه به شرکت طراح وابسته است.

 

انواع روش‌های طراحی سایت

پس از اینکه با انواع سایت آشنا شدید، حال نوبت به آشنایی با روش‌های طراحی سایت می‌رسد. در حالت کلی دو روش مختلف برای طراحی سایت وجود دارد. طراحی سایت بوسیله سیستم‌های مدیریت محتوا، و یا طراحی اختصاصی وبسایت به کمک زبان‌های برنامه نویسی.

 

۱. سیستم های مدیریت محتوا

در روش های طراحی سایت با کمک سیستم های مدیریت محتوای می‌توانید بدون داشتن هیچ گونه دانش برنامه نویسی، سایت خود را طراحی کنید. سیستم مدیریت محتوا یا همان cms، به دو دسته کلی کد باز و اشتراکی تقسیم می‌شوند. سیستم‌های مدیریت محتوای کد باز نرم افزار‌هایی هستند که قالب‌های وب‎سایت در آن‌ها قرار داده شده است و می‌توانید به کمک آن‌ها، تمامی‌بخش‌های ضروری سایت خود را طراحی کنید. امروزه انواع مختلفی از این سیستم‌ها وجود دارند که سه تا از مهم ترین آن‌ها عبارتند از ورد پرس (WordPress)،جوملا (Joomla) و دروپال (Drupal).

دسته دوم، سیستم‌های مدیریت محتوای اشتراکی یا سایت سازها هستند. سایت سازها نیز قابلیت‌های نرم افزار‌های گفته شده را داشته، با این تفاوت که اگر اشتراک سالانه یا ماهانه آن‌ها را خریداری کنید، برخی از خدمات دیگر مانند پشتیبانی، اجاره‌هاست و … را به شما ارایه می‌دهند.

 

۲. طراحی سایت با زبان های برنامه نویسی

روش دوم طراحی سایت به کمک زبان‌های برنامه نویسی است. اگر با علم برنامه نویسی آشنایی دارید در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا زبان‌های برنامه نویسی پر طرفدار برای طراحی وب‎سایت را به شما معرفی کنیم.

توجه داشته باشید شرکت‌های طراحی سایت نیز ممکن است یکی از دو روش های طراحی سایت یعنی طراحی با سیستم‌های مدیریت محتوای یا برنامه نویسی اختصاصی سایت، را انتخاب کنند.

 

انواع زبان های طراحی سایت

طراحی سایت مانند معماری برای وب‎سایت است. پیش از اینکه به انواع زبان‌های برنامه نویسی مورد استفاده در روش های طراحی سایت اخیر، بپردازیم، بایستی بگوییم که دو بخش کلی در ایجاد سایت وجود دارد. طراحی قسمت‌های ظاهری وب‎سایت یا طراحی سمت کاربر (frontend) و طراحی استخوان بندی سایت یا بک اند (backend) که به آن برنامه نویسی سمت سرور نیز می‌گویند. هر یک از این دو بخش را می‌توان با زبان‌های مختلفی طراحی کرد. در زیر به پرکاربردترین زبان‌های برنامه نویسی مورد استفاده در این دو بخش خواهیم پرداخت.

۱- زبان برنامه نویسی سمت کاربر : css، java، html

۲- زبان برنامه نویسی سمت سرور: Asp، php

HTML

در حقیقت html یک زبان برنامه نویسی نبوده بلکه یک زبان نشان گذاری است. این زبان یکی از اجزای جدایی ناپذیر برنامه نویسی سمت کاربر یا برنامه نویسی تحت وب است. ساختار اولیه سایت با استفاده از این زبان طراحی می‌شود. زبان مذکور در عین سادگی، بسیار کاربردی می‌باشد. فراموش نکنید که html یک زبان برنامه نویسی نبوده بلکه زبانی است که از تگ‌ها استفاده می‌کند تا روی مرورگر چیزهایی را به نمایش در آورد.

CSS

اگر صفحات وب را با استفاده از تگ‌های html طراحی کنید می‌بینید که این صفحات هیچ گونه زیبایی ظاهری ندارند. برای رفع این مشکل از زبان css استفاده می‌شود. این زبان به صفحات سایت ما رنگ و بو داده و آن را زیبا می‌کند. زبان css نیز جزء لاینفک روش‌های طراحی سایت محسوب می‌شود.

جاوا اسکریپت java script

جاوا اسکریپت یکی از معروف ترین زبان‌های برنامه نویسی است. با استفاده از این زبان، پویایی صفحات وب تامین می‌شود. جلوه‌های ظاهری و گرافیکی، اسلایدرها، جلوه‌های متحرک، افکت‌های قابل استفاده بر روی نوشته‌ها و بسیاری از زیبایی‌های ظاهری یک سایت توسط این زبان بدست می‌آید.

PHP

php یکی از پر طرفدارترین زبان‌های برنامه نویسی متن باز است. این زبان بیشتر در طراحی سمت سرور سایت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. نرم افزارهای زیادی با استفاده از این زبان تولید شده‌اند که از جمله آن می‌توان به Joomla، Mambo و SMF اشاره کرد.

Asp.net

این زبان که توسط شرکت مایکروسافت ایجاد شده است، یکی از قدرتمند ترین زبان‌های برنامه نویسی برای تولید اپلیکیشن‌های وب است. اگر تصمیم به یادگیری زبان Asp.net را دارید بایستی در ابتدا با مفاهیم شی گرایی آشنا شوید.

پس از این که استاتیک یا داینامیک بودن و روش های طراحی سایت خود را تعیین کردید، حال نوبت شروع ایجاد وب‎سایت می‌باشد. برای هر یک از روش‌های طراحی وب ‎سایت که در این مقاله ذکر شده است، منابع مختلفی در دسترس بوده که می‌توانید به سادگی با جستجو ، به آن‌ها دست یابید.

 


 

طراحی سایت با cms

طراحی سایت cms در واقع طراحی سایت با سیستم مدیریت محتوا است. Cms مخفف عبارت content management system می باشد و نرم افزاری است که امکان دسترسی، ثبت، به روزرسانی، بازیابی اطلاعات و … را فراهم می نماید. انتخاب نوع سیستم مدیریت محتوا با توجه به نوع کاربری و امکانات مورد نظر انجام می شود.

با اندکی جستجو در اینترنت در رابطه با طراحی سایت با پیشنهاد استفاده از سیستم های مدیریت محتوا رو به رو خواهید شد. در این روش سایت شما باید در بستر یک سیستم مدیریت محتوا (cms) ساخته و پرداخته شود. در بستر همین سیستم مدیریت محتوا امکان ویرایش اطلاعات سایت برای مدیر آن فراهم می شود.

امکانات و قابلیت توسعه طراحی سایت cms

سیستم های مدیریت محتوا به وسیله‌ی افزونه ها امکان توسعه،افزودن امکانات و قابلیت های جدید به وب سایت های طراحی شده با cms را فراهم می نمایند. در رابطه با سیستم کاربری سیستم مدیریت محتوا در طراحی سایت cms می توان بیان نمود که این سیستم ها بخش مدیریت و ویرایش از پیش طراحی شده ای هستند. این بخش مدیریتی امکان ایجاد، حذف و ویرایش محتوای سایت را در پنل کاربری بسیار آسانی فراهم می نماید. به دلیل سهولت و کارآمدی این پنل کاربری، افراد با حداقل دانش کامپیوتری نیز امکان استفاده از آن را دارند.

محتوای سایت

محتوای سایت مهم ترین عامل در جذب بازدید کننده و در نهایت مشتری است. محتوای سایت به سه دسته تقسیم می شود :

۱- محتوای متن

۲- محتوای فایل

۳- محتوای چند رسانه ای

طراحی سایت

 

سرعت اجرا در طراحی سایت cms

طراحی سایت با سیستم مدیریت محتوا، با سرعت و سهولت بیش تری همراه است. با استفاده از cms ها در زمان و هزینه‌ی طراحی و به روز رسانی صفحات وب سایت صرفه جویی نمایید. به جرات می توان اظهار داشت وردپرس سریع ترین سیستم طراحی سایت است. این سرعت در طراحی به دلیل وجود پلاگین ها، آبجکت ها و کدهای آماده‌ی موجود در بازار است.

امنیت در طراحی سایت cms

از آن جایی که بیش از ۲۵ درصد از سایت های دنیا با cms بسیار پرطرفدار وردپرس طراحی شده اند، می توان بیان نمود که انتخابی مطمئن برای ایجاد کسب و کار در دنیای اینترنت است. وردپرس از امنیت مناسبی برای طراحی سایت های معمول برخوردار است. اما برای پروژه هایی با نیاز به امنیت بالا از قبیل بانک ها، موسسات مالی و … پیشنهاد می شود حتما از برنامه نویسی های خاص با امنیت فوق العاده استفاده شود.

طراحی سایت

 

پشتیبانی طراحی سایت cms

پس از اتمام طراحی و تکمیل سایت، پشتیبانی و نگهداری از آن مهم ترین مرحله است. در واقع در این مرحله است که جذب مشتری و سودآوری سایت حاصل می گردد. پشتیبانی شامل موارد زیر می شود:

  • افزودن و یا تغییر محتوای سایت
  • تمدید هاست
  • تمدید دامنه
  • رفع باگ های احتمالی
  • حذف یا اضافه نموده قابلیت ها
  • بهینه سازی سایت و در صورت نیاز سئو سایت برای دیده شدن آن

طراحی سایت

 

انتخاب طراحی سایت cms یا طراحی سایت اختصاصی؟

انتخاب نوع برنامه نویسی سایت کاملا با اولیت ها و اهداف شما مرتبط است. اگر هدف شما از طراحی سایت سرعت، گرافیک زیبا، سادگی، راحتی و زمان کوتاه برنامه نویسی است، انتخاب cms  هایی مثل ورد پرس مناسب ترین گزینه است. اما اگر منحصر به فرد بودن وب سایت، دستیابی به تمام خواسته ها، پشتیبانی کامل و جامع، امنیت فوق العاده را مد نظر دارید بهترین گزینه انتخاب برنامه نویسی اختصاصی سایت می باشد.

طراحی سایت

 

 


 

طراحی سایت با وردپرس

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا Open Source و یا یک CMS متن باز است . وردپرس مزیتهای فراوانی با خود به همراه آورده است مهمترین آنها این است که وردپرس به صورت رایگان در اختیار طراحان سایت قرار گرفته است. پیدایش وردپرس از سال ۲۰۰۳ بوده است ، هسته اولیه وردپرس با تلاش چند کدنویس خلاق و خوش ذوق شکل گرفت و به سرعت مورد استقبال طراحان سایت در سراسر جهان قرار گرفت . با افزایش بیشمار کاربران وردپرس ، جامعه کدنویسان نیز به سرعت پیشرفت کرد و در حال حاضر روزانه میلیون ها نفر در سرتاسر دنیا در حال افزودن  امکانات جدید به پلتفرم وردپرس هستند.

با آمدن وردپرس دیگر استفاده از cms های دیگر مانند جوملا و دروپال بسیار کمرنگ شده است به طوری که در طی ۳ سال گذشته ، وردپرس توانسته است فاصله خود را با رقبایش بسیار افزایش دهد و امروزه اکثریت وب سایتهای جهان با وردپرس طراحی می شوند.

طراحی سایت با وردپرس به دلیل امکانات بسیاری مانند پنل مدیریت آسان ، قابلیت قالب و افزونه نویسی ، هسته قدرتمند و بروزرسانی مستمر ، دسترسی به منابع آموزشی بسیار ، سازگاری کامل با استاندارها و الگوریتم های سئو و … رشد چشمگیری داشته است.

 

چرا طراحی سایت با وردپرس

دلایل بسیار زیادی وجود دارد که ما را ترغیب نماید طراحی سایت با وردپرس را انتخاب نماییم . نمونه کارهای بسیار موفقی در زمینه طراحی انواع سایت ها دارد. مهمترین دلایل استفاده از cms وردپرس به شرح موارد زیر می باشد.

پنل کاربری استاندارد و آسان

از مهمترین فاکتورها برای انتخاب طراحی سایت با وردپرس ،نحوه مدیریت اطلاعات و بخش های مختلف سایت توسط سیستم مدیریت محتوا بسیار کارآمد وردپرس است. وردپرس در مقایسه با دیگر cmsهای رقیب خود از یک پنل مدیریت کاملاً استاندارد و در عین حال آسان بهره می برد که حتی برای موبایل و تبلت نیز بهینه سازی شده است. مدیریت سایت های وردپرس حتی از طریق سیستم عاملهای اندروید و IOS توسط مدیر وبسایت امکان پذیر است که کار مدیر سایت را بسیار ساده کرده است و این امکان را به او می دهد که به راحتی از طریق سیستم های مختلف بتواند سایت خود را مدیریت نماید.

علاوه بر آن ، پنل مدیریتی وردپرس قابلیت ارتقا و افزودن امکانات جدید را دارد . این امر این اجازه را به طراح سایت می دهد که بتواند بخش های جدیدی را برای مدیریت بهتر و راحتر محتوا به آن اضافه و در آن ایجاد کند.

پیاده سازی بر بستر MYSQL و PHP

امروزه یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت PHP می باشد ، طبق آمار به دست آمده در سال ۲۰۱۷ ، نزدیک به ۸۳ درصد از سایت های جهان برای پیاده سازی هسته سایت خود از این زبان بهره برده اند.

  • نکته جالب توجه این است که سیستم مدیریت محتوای وردپرس نیز توسط زبان برنامه نویسی PHP کدنویسی شده است و این امر باعث گردیده است که CMS وردپرس از انعطاف پذیری و قابلیت ارتقای بالایی هنگام طراحی سایت برخوردار باشد.
  • وردپرس قابلیت این را دارد که قالب و افزونه های گوناگون به آن افزوده گردد ، این امر موجب شده است که کدنویسان بسیاری در سرتاسر جهان مشغول به کدنویسی در جهت تهیه و ارائه امکانات و قالب های جدید برای سیستم مدیریت محتوا وردپرس باشند.
  • تقریباً هر امکاناتی که در طراحی سایت با وردپرس به آن نیاز داریم در قالب یک افزونه برای وردپرس موجود می باشد که هزینه این افزونه ها نسبت به کارآیی آنها بسیار اندک و ناچیز می باشد. نکته مهمتری که باید به آن توجه کنیم این است که به دلیل وجود این گستردگی از افزونه و قالب ، هر امکانی را می توان بر بستر وردپرس طراحی و پیاده سازی کرد.

سازگاری وردپرس با استاندارهای سئو

یکی دیگر از مهمترین دلایل طراحی سایت با وردپرس ، سازگاری و تطابق آن با استاندارها و الگوریتم های سئو است. بر اساس تجربه و آمارهایی که به دست آمده است سایت هایی که با وردپرس طراحی شده اند سریعتر در نتایج گوگل جایگاه خوبی کسب می کنند. اما این به شرطی است که تمامی قوانین و نکات مربوط به سئو را در طراحی سایت و درهنگام محتوا گذاری رعایت کنیم.

امنیت بالا و به روزرسانی مستمر در وردپرس

شاید برخی از منتقدان و فعالان عرصه طراحی سایت ، بزرگترین ایرادی را که به وردپرس می گیرند ضعف امنیتی و نفوذپذیری آن است .در حالیکه این باور کاملاً اشتباه است و می توانیم به عنوان نمونه از سایتهای پر بازدید فروشگاه زنجیره ای رفاه ، فدراسیون والیبال  دانست که طراحی آنها با وردپرس انجام شده ، و از آنجا که این وب سایتها همیشه گزینه های جذابی برای هکرها بوده است مدام در معرض خطر قرار دارند.

  • از نظر آماری نسبت تعداد سایت های وردپرس به تعداد سایت هایی که مشکل امنیتی پیدا کرده اند بسیار اندک است

طراحی سایت با وردپرس

 

 


 

طراحی سایت با جوملا

جوملا يك سيستم طراحی سایت است كه حتي كاربراني كه دانش طراحي سايت را بلند نباشند مي توانند با اين سيستم يك وب سايت براي خود داشته باشند و طراحی سایت با جوملا را انجام دهند و اطلاعات و محتواي خود را براي كاربران منتشر كنند. جوملا در سال ۲۰۰۱ متولد شد. نام مامبو اولين نامي بود كه براي آن انتخاب شد و يك تيم طراحي استراليايي براي اولين بار اين سيستم طراحي را توليد كردند كه بعدها به دليل بروز اختلافات اين تيم از گروه اصلي جدا شد و بعدها خود يك تيم جداگانه بنام جوملا تشكيل دادند.

جوملا به زبان PHP و با امکان ديتابيس MY SQL طراحي شده است. نسخه هاي منتشر شده بدين شرح هستند:

♦ جوملا ورژن ۵/۱ ؛ در حال حاضر شركت از اين نسخه پشتيباني نمي كند.

♦ جوملاي ۵/۲

♦ جوملاي ۲/۳

دانلود بسته نرم افزار جوملا

دانلود جوملا اولين گام براي طراحي سايت با جوملا است. بنابراين جهت دانلود آن بايد به وب سايت جوملا  مراجعه كنيد ، در اين وب سايت هميشه آخرين نسخه هاي جوملا و جديدترين آپديت هاي آن در دوره هاي مشخصي ارائه مي شود.

آپلود بسته نرم افزاري روي هاست جهت طراحي سايت با جوملا

برای طراحی سایت با جوملا ، پس از اين كه بسته نرم افزاي جوملا را دانلود كرديد، بايد آن را از طريق FTP يا پنل مديريتي خودتان روي هاست آپلود كنيد. اگر  وب سايت خودتان را بوسیله طراحی سایت با جوملا انجام می دهید ، بايد آن را در دامنه اصلي راه اندازي كنيد.

به طور مثال  http://yourdomain.com رفته و فولدرها  و فايل هاي را به طور مستقيم در فولدر public_html يا www.root كپي كنيد.

اگر مي خواهيد وب سايت خودتان را در Subdomain يا Subfolder بارگذاري كنيد، بسته نرم افزاري جوملا را در فولدر Punblic_html/joomla آپلود كنيد.

جوملا براي طراحي وب سايت نامي آشناست. طراحی سایت با جوملا بعد از وردپرس براي طراحي وب سايت محبوب بوده و با آن مي توان بهترين وب سايت ها را طراحي كرد. شما مي توانيد با قالب هاي آماده جوملا، وب سايت خودتان را به سادگي طراحي كنيد. مي توانيد برای طراحی سایت با جوملا قالب هاي آماده جوملا را از اينترنت دانلود كرده و وب سايت خودتان را با آن طراحي كنيد. بخاطر رايگان بودن جوملا، هزينه طراحي وب سايت با اين قالب براي شما ارزان و باصرفه خواهد بود.

نکاتی برای طراحی سایت با جوملا

  • در صورتي كه دوست نداريد كه از قالب هاي آماده استفاده كنيد، مي توانيد طراحي وب سايت خودتان را به شركت هاي طراحی سایت بسپاريد. شما با جوملا مي توانيد وب سايت خود را رايگان طراحي كرده و محصولات و محتواي دلخواه خودتان را بارگذاري كنيد.
  • اگر قصد داريد كه وب سايت خودتان را با جوملا ۳ طراحي كنيد، حتما سرور شما بايد از نسخه ۵.۳.۱ بالاتر باشد و حتما magic_quotes_gpc نيز غير فعال باشد
  • اولين فايلي كه دانلود مي كنيد فشرده است و بايد بعد از بارگذاري در سرور خود آن را از حالت فشرده خارج كنيد. بايد در فولدر public_html  فايل خود را از حالت فشرده خارج كنيد تا فايل ها در اين فولدر قرار گيرند.
  • بعد از اكستراكت كردن فايل ها  و بارگذاري فايل ها در سرور جوملا، يك ديتابيس به نام MY SQL ايجاد نماييد و براي آن نام كاربري و رمزي را مشخص كرده و اطلاعات آن را در جاي ديگري حفظ كنيد.
  • بعد از اين كه ديتابيس خود را ايجاد نموديد، جهت نصب جوملا ، در مرورگر خود، آدرس وب سايت خودتان را تايپ كنيد. با تكميل فيلدهاي مورد نظر خودتان، وب سايت شما تكميل مي شود. با كليك روي حذف فايل نصب ، اين فايل حذف شده و عمليات نصب تكميل مي شود.
  • حالا وب سايت جوملاي شما آماده بوده و مي توانيد مديريت آن را شروع كنيد. با مراجعه به منوي extension >> template manager مي توانيد قالب وب سايت خودتان را انتخاب كرده و آن را بارگذاري كنيد. جوملا به صورت پيش فرض سه قالب آماده دارد و بايد بعد از انتخاب آن را نصب كنيد و اقدام به طراحی سایت با جوملا نمایید.

طراحی سایت با جوملا

 

مشکلات طراحی سایت با جوملا

حتما بعد از نصب جوملا آن را در دوره هاي معيني بروز رساني كنيد تا باگ هاي امنيتي در وب سايت شما وجود نداشته باشد.

جوملا  یک سی ام اس كد باز است كه برنامه نويس و متخصصان طراحی سایت مي توانند به راحتی بخش دلخواه خود را تغيير دهد. همانطوري كه قالب ها و كامپوننت هاي آماده اي دارد مي توان با زبان برنامه نويسي PHP، ماژول هايي را طراحي كرده و در جوملا نصب كرد. عدم پشتيباني از سرويس ايميل، بايد از طريق تالارهاي گفتگو، مشكلات كاربران را مطرح كرده و مدير وب سايت نيز به همه آن ها پاسخ دهد. شركت هاي پشتيباني مي توانند مشكل كاربران را حل كنند.

به عقیده متخصصان قالب هاي آماده جوملا اصلا براي طراحي سایت با جوملا جذابيتي ندارند، حتي باعث كمرنگ شدن رنگ هاي وب سايت مي شود، در اين چنين مواقعي ، شركت های طراحی طرح هاي آماده اي را ارائه مي كنند، كه در زمينه طراحي وب سايت خود در زمان صرفه جويي خواهد كرد.

اگرچه امكاناتي مانند سیستم نظر سنجی، مدیریت قدرتمند منو، سیستم عضوگیری، سیستم مدیریت تبلیغات سیستم مدیریت تبلیغات ، سیستم ارسال و ویرایش مقاله در جوملا وجود دارد، ولي به لحاظ امكاناتي مانند سيستم ارسال خبرنامه، سيستم امنيت فايروال، فروشگاه آنلاين، گالري تصاوير ، فرم ساز آنلاين، نمي تواند نيازهاي كاربر را برطرف كند. كامپوننت هاي جوملا باعث تكميل شدن وب سايت جوملا شده و اين كامپوننت ها به طور جداگانه نصب مي شوند.

ويژگي هاي خاص جوملا در طراحي سايت

از آن جايي كه جوملا منعطف است، بنابراين براي طراحي انواع وب سايت می تواند توسط شرکت ها مورد استفاده قرار بگیرد. طراحي وب سايتي مطابق ميل مشتريان اولين نتيجه طراحي وب سايت با جوملا است. نفوذ راحت هكرها از جمله مهم ترين باگ هاي اين نرم افزار طراحي وب سايت و با اعلام اين هشدار به وب سايت هاي دانشگاهي، شركتي و شخصي مي توان از بروز مشكلات احتمالي در اين زمينه جلوگيري كرد.

توصیه کارشناسان این است که هرگز وب سايت بانك را براساس جوملا طراحي نكنيد، بخاطر اين كه هكرها مي توانند به راحتي به اطلاعات مالي مشتريان دسترسي داشته باشند و در نتيجه مدير وب سايت بايد به مشتريان، ضرر و خساراتي را پرداخت كند. مدير وب سايت در مديريت كدهاي و خروجي وب سايت سرگردان شده و بنابراين هكرها به راحتي مي توانند وارد وب سايت شده و در سيستم خرابي به بار بياورند.

البته مي توان با كامپوننت هايي اين لينك هايي را مخفي كرد كه الگوريتم پنگوئن گوگل، آن را اسپم شناسايي كرده كه در نهايت رتبه وب سايت را كاهش مي دهد.

امنيت وب سايت جوملا

برای افزایش امنیت جوملا موارد زیر را در نظر بگیرید:

  • بروزرساني جوملا و استفاده از آخرين ورژن آن: اگر به طور مكرر از يك نسخه جوملا استفاده مي كنيد ، در اين صورت هكرها مي توانند كدهاي وب سايت را يافته و به راحتي وارد آن شوند.
  • بررسي كدها: در صورتي كه به زبان PHP مسلط هستيد،؛ مي توانيد قبل از نصب هر كامپوننت ، هر يك را بررسي كنيد.
  • استفاده ازقالب ها و كامپوننت هاي معتبر: هميشه قالب ها و كامپوننت ها را از شركت هاي معتبر دريافت كنيد. در صورتي كه به زبان HTML مسلط هستيد مي توانيد در دوره هايي مشخص، خروجي وب سايت خودتان را بررسي كرده و لينك هاي مخفي را شناسايي كنيد.

 


 

طراحی سایت با CMS اختصاصی

شاید برای همه کسانی که اقدام به طراحی سایت کرده اند این سئوال پیش آمده باشد که طراحی سایت با CMS اختصاصی بهتر است یا استفاده از سیستم های مدیریت محتوای متن باز مانند جوملا ، وردپرس ، پرستاشاپ و … .

تردید در مورد انتخاب بین طراحی سایت با CMS اختصاصی یا استفاده از CMS های آماده کاملاً امری طبیعی است . بنابراین قبل از اقدام به طراحی سایت می بایست تمامی جوانب را بسنجید و نیازهای خود را از داشتن سایت مشخص نمایید و آنها را با طراح سایت خود مطرح کنید تا بسته به نیاز و شرایط شما بهترین گزینه به شما ارائه گردد. بدین منظور شما می توانید از مشاوران و متخصصان مشاوره بگیرید.

 

طراحی سایت با CMS اختصاصی چیست ؟

CMS به معنای سیستم مدیریت محتوا  می باشد. طی سالهای گذشته CMS های بسیاری طراحی شده اند که به صورت کاملاً رایگان و متن باز در اختیار همگان قرار گرفته است . از جمله CMS های آماده که استفاده از آنها رایگان و بسیار رایج است می توان به وردپرس ، جوملا ، دروپال و پرستاشاپ اشاره نمود.

اما طراحی سایت با CMS اختصاصی یعنی پنل مدیریتی تنها برای شما و متناسب با نیازهای سایت شما طراحی و ارائه می گردد.

 

مزایای طراحی سایت با CMS اختصاصی

مطمئناً طراحی سایت با CMS اختصاصی می تواند مزایای بسیاری به همراه داشته باشد که در فهرست زیر به آنها اشاره خواهیم کرد.

  • انعطاف بیشتر ، سرعت بالاتر
  • طراحی سایت با CMS اختصاصی متناسب با اهداف شما طراحی و پیاده سازی می گردد. از قرار گرفتن هر گونه کد اضافی در صفحه و بی استفاده در دیتابیس اجتناب می گردد. دسترسی به کلیه اطلاعات در سریعترین زمان ممکن رخ خواهد داد. تسلط طراح سایت بر پلتفرمی که نوشته است و ایجاد ارتباطات داخلی کدها به وی کمک می کند تا در زمینه ارتقای CMS انعطاف پذیری بالایی داشته باشد و بتواند امکانات متنوعی را به پنل مدیریتی اضافه نماید.
  • امنیت بالا در CMS های اختصاصی یکی از مهمترین ویژگیهایی که در یک CMS اختصاصی همیشه مورد توجه قرار می گیرد امنیت بالای آن می باشد. امنیت CMS های اختصاصی ناشی از اختصاصی بودن کدها و عدم اطلاع سایرین از نحوه طراحی سایت است.
  • پشتیبانی و ارائه خدمات بهتر
  • کارآیی و عملکرد بهتر

* امکان مدیریت چندین نرم افزار در یک پنل مدیریتی

طراحی سایت با CMS اختصاصی

 

 


 

طراحی سایت اختصاصی

طراحی ، به فرآیند خلق یک اثر گفته می شود که مجموعه ای از ایده ها و زیبایی شناسی در راستای یک هدف خاص ، به صورت عملی اجرا می گردد. در واقع طراحی یعنی عینیت بخشیدن به ایده های ذهنی به یک منظور و هدف خاص. فرآیند طراحی سایت نیز هم از این امر مستثنی نمی باشد ، طراحی سایت اختصاصی ، یک اثر هنری است با هدف ارائه محتوا با موضوعات مختلف در صفحات وب ، تا کاربران  بتوانند از طریق اینترنت به این صفحات دسترسی داشته باشند.

 

عناصر در طراحی سایت

در طراحی سایت اختصاصی ، یکسری عناصر کلیدی وجود دارند که مجموع این عناصر ، یک وب سایت را تشکیل می دهند. طراحان وب سایت ها و شرکت های طراحی سایت باید دانش کافی در مورد نحوه استفاده از این المانها  را  داشته باشند تا بتوانند سایتی حرفه ای ، کاربردی و جذاب طراحی نمایند. این المانها شامل :

صفحه بندی سایت

صفحه بندی ، به نحوه چیدمان عناصر و المانها در صفحات وب گفته می شود. این عناصر شامل متن ، گرافیک و تبلیغات هستند. طراح می بایست یک هماهنگی بین عناصر قرارداده شده در سایت ایجاد نماید.

مهم ترین هدف متخصصان از طراحی سایت اختصاصی  ، علاوه بر طراحی سایت منحصر به فرد مطابق با سلیقه مشتری ، این است که کاربر بتواند ، هر آنچه را که از طریق اینترنت جستجو می کند با اولین نگاه به وب سایت شما ، بتواند آن را پیدا کرده و مدت زمان طولانی را در سایت شما سپری نماید.

رنگ ها در سایت

انتخاب رنگها ، یکی از مهمترین مقوله ها در طراحی سایت ، علی الخصوص طراحی سایت اختصاصی می باشد. طراحان  انتخاب رنگها را بر اساس  نوع شخصیت و سلیقه  مشتری ، هدف مشتری از داشتن سایت ، رنگ لوگو و یا آرم تجاری وی انتخاب می کنند.

گرافیک سایت

گرافیک و عناصر گرافیکی در سایت مانند لوگو ، تصاویر ، آیکون ها و هر آنچه در طراحی ظاهر سایت دخیل هستند را شامل می شود. گرافیک سایت از اهمیت خاصی برخوردار است . شما به عنوان یک طراح  باید طوری عناصر گرافیکی و محتوا را در سایت قرار دهید که برای مخاطب جذاب و کار با آن راحت باشد در عین حال ، موجب نشود سرعت بارگذاری سایت کاهش یابد.

فونت سایت

انتخاب فونت مناسب برای سایت خیلی مهم است. زیرا اکثر مرورگرها فقط می توانند برخی از فونت را بخوانند که به این گونه فونت ها ” فونت های وب ایمن ” گفته میشوند. بنابراین طراح سایت می بایست در انتخاب فونت سایت ، به این مسئله توجه لازم را داشته باشد.

محتوای وب سایت

محتوا  سایت است که پیام سایت را به مخاطب می رساند و هدف سایت را از طراحی سایت مشخص می نماید. محتوا نیز ، یکی از مهمترین بخشهای هر سایت می باشد. باید به این مسئله توجه داشت که محتوا و مطالبی که در سایت گذاشته می شود مفید و مرتبط با هدف سایت باشد . تا بتواند نیاز مخاطب را از مراجعه به سایت بر آورده سازد. و موجب گردد تا کاربر ، مدت زمان زیادی را در سایت سپری نماید ،که این امر برای بهبود سئو سایت از ضروریات است.

طراحی یوزر فرندلی (User-Friendly ) :

علاوه بر موارد فوق که باعث می گردد سایت زیبا و برای کاربر جذاب باشد ،همانطور که گفتیم باید کار با آن نیز ، راحت و آسان  یا به قول معروف یوزر فرندلی باشد تا کاربر بتواند به راحتی به تمامی بخش‌های سایت دسترسی داشته و از مطالب آن ها استفاده نماید.

منو ها و نحوه آدرس دهی به بخش های مختلف سایت :

در طراحی سایت اختصاصی ، منو ها و نحوه آدرس دهی به بخش های مختلف سایت ، با توجه به روش جستجوی کاربران در سایت قرار داده می شود. زیرا در کل ، هدف از قراردادن منوها در سایت این است که به کاربر کمک کند تا به راحتی به بخش های مختلف سایت و مطالب مورد نیاز خود ، دسترسی داشته باشد .

پادکست ها ، تصاویر و ویدئو ها :

استفاده از پادکست ها ، تصاویر و ویدئوهای مرتبط در طراحی سایت می تواند به کاربران کمک کند تا بهتر و سریعتر بتوانند مطالب را درک کنند. این امر می تواند بازدیدکنندگان را تشویق کند تا زمان بیشتری را در صفحات وب سپری نمایند.

سازگاری سایت با مرورگرها

به منظور افزایش بازدید ها از وب سایت ، سایتها می بایست به گونه ای طراحی شوند که با تمامی مرورگرها و سیستم عامل های مختلف سازگار باشند.

تکنولوژی طراحی سایت

استفاده از تکنولوژی های روز دنیا در طراحی سایت باعث می گردد که وب سایت ها همیشه پویا ، حرفه ای و خلاقانه طراحی گردند.

ایجاد تعامل با کاربران :

ایجاد تعامل با کاربران باعث می گردد که بازدیدکنندگان سایت شما ، به مشتریان دائمی  تبدیل گردد. بدین منظور با افزودن فرم های نظرسنجی و یا قابلیت ارسال خبرنامه ها به ایمیل کاربران می توانید هر چه بیشتر به رفع مشکلات احتمالی پرداخته و یا مشتریان خود را از مطالب و رویدادهای جدید باخبر نمایید.

طراحی سایت اختصاصی

 

 


 

سئو و بهینه سازی سایت

سئو و بهینه سازی سایت یکی از مهمترین عناصر در طراحی سایت  می باشد. اهمیت سئو به حدی است که متخصصان و کارشناس مختص به خود را دارد. اگر سایت شما از سئو خوبی برخوردار نباشد و برای موتورهای جستجو بهینه سازی نشده باشد در واقع طراحی آن هر چقدر هم زیبا و حرفه ای باشد عملاً از هیچ اهمیتی برخوردار نمی باشد. زیرا مردم جهان به صورت روزانه بین ۶ تا ۷ میلیارد بار برای یافتن مطالب مورد نیاز خود از موتورهای جستجو استفاده می کنند.

  • سئو مخفف عبارت Search Engine Optimization می باشد . سئو یا بهینه سازی موتورهای جستجو ، به منظور نحوه عملکرد سایت بر اساس استاندارهای موجود در موتورهای جستجو برای جذب بیشتر بازدیدکنندگان سایت صورت می گیرد.
  • عوامل بسیاری در سئو یک سایت مؤثر هستند ، عواملی همچون کلمات به کار رفته در محتوا و متن صفحات سایت ، لینک های وردی به سایت شما  از سایتهای دیگر ، لینک های داخلی ، بکار بردن متناسب کلمات کلیدی در متن ، منحصر به فرد بودن محتوا ، جذاب و خوانا بودن محتوا و …  که در بهینه سازی سایت شما برای موتورهای جستجو بسیار تأثیرگذار هستند.
  • در مجموع سئو به مجموعه فعالیت هایی گفته می شود که موجب گردد سایت جایگاه بهتری در نتایج جستجوی گوگل کسب کند و بازدیدکنندگان و ترافیک سایت افزایش یابد.
  • بهینه سازی سایت فرآیند ساده ای نمی باشد که بتوان به راحتی آن را انجام داد ، زیرا این کار نیازمند صبر و دانش زیاد و همچنین علم و آگاهی کامل نسبت به تمامی الگوهای رفتاری موتورهای جستجو است.
  • مهندسین و کارشناسان سئو موظف هستند همواره اطلاعات خود را در این زمینه به رور نگه دارند زیرا موتورهای جستجو با تغییر مداوم الگوریتم های رتبه بندی خود گاهی غیرقابل پیش بینی هستند.

 

اهداف سئو سایت

هدف از سئو  کمک به وب سایتها به منظور به دست آوردن جایگاه بالاتری در صفجات نتایج موتورهای جستجو و افزایش ارتباط بین صفحات و کلمات کلیدی وارد شده توسط کاربران می باشد.

بسته به اینکه چگونه کلمات کلیدی پر ترافیک در بهینه سازی مورد استفاده قرار میگیرند ، فرآیند سئو هفته ها یا ماه ها طول می کشد تا به نتیجه مطلوب برسد. برای تمامی وب سایت ها بسیار حائز اهمیت است که در صفحه اول نتایج جستجو گوگل قرار بگیرند علی الخصوص جزء سه لینک اول که بیشترین کلیک ها را شامل می شوند.

اهداف سئو به طور کلی :

  • بالا رفتن بازدید سایت
  • ایجاد برند
  • افزایش بازدید و ترافیک سایت
  • افزایش فروش محصولات
  • بهترین ابزار تبلیغاتی
  • کسب رتبه بهتر سایت در صفحه نتایج موتور جستجو

سئو و بهینه سازی سایت :

 


 

طراحی سایت استاتیک

طراحی سایت استاتیک از ساده ترین نوع طراحی سایت می باشد. برای پروسه طراحی سایت های استاتیک فقط از زبان کدنویسی HTML و CSS استفاده می شود . در طراحی سایت استاتیک تمامی مطالب و محتوایی که قرار است در سایت گذاشته شود باید به طراح وب ارائه گردد تا همزمان با طراحی ، مطالب آن نیز در داخل صفحات سایت گنجانده شود. وب سایت های استاتیک به دلیل نداشتن پنل مدیرایتی امکان به روز رسانی و ویرایش توسط مالک وب سایت را نخواهد داشت و به جهت ایجاد کوچکترین تغییری در سایت ، حتماً می بایست از طراح سایت درخواست کرد که تغییرات در صفحات سایت را انجام دهد و یا مطالب جدید را در سایت قرار دهد. از مهمترین مزیتهای طراحی سایت استاتیک هزینه طراحی آن می باشد که نسبت به دیگر طراحی سایت های داینامیک بسیار کمتر و مناسب تر است.

ویژگیهای طراحی سایت استاتیک

طراحی سایت استاتیک بیشتر برای شرکت هایی مناسب است که تنها قصد حضور در اینترنت را دارند و تغییرات در وب سایت آنها محدود به چند مورد در ماه است. با اینکه هزینه طراحی سایت استاتیک مناسب تر از سایتهای داینامیک می باشد اما داشتن چنین سایتهایی مقرون به صرفه نمی باشد زیرا نمی توان اطلاعاتی را به سایت افزود و هر بار جهت به روزرسانی سایت می بایست هزینه ای پرداخت نمایید. در صورتیکه در طراحی سایت داینامیک بدین صورت نمی باشد و شما فقط هزینه طراحی را پرداخت می کنید و به دلیل داشتن پنل مدیریتی ، مالک سایت خود شخصاً به راحتی می تواند صفحات سایت را به روز رسانی نماید و مطالب را به سایت اضافه نماید.

  • سایت های استاتیک از ابتدائی ترین انواع وب سایت ها هستند و طراحی و ایجاد آنها بسیار آسان تر از سایت های دیگر می باشد . سایت های استاتیک برخلاف سایت های داینامیک ، نیازی به برنامه نویسی وب یا طراحی دیتابیس ندارد.
  • سایت های استاتیک دارای کدهای ثابتی هستند ، به همین دلیل نمی توان محتوای این سایتها را تغییر داد مگر اینکه توسط وب مستر و طراح سایت تغییر داده شوند.

طراحی سایت استاتیک همانطور که گفتیم از لحاظ زمان و هزینه به صرفه تر از سایت های داینامیک باشد. زیرا به نگهداری و استفاده از منابع سرور کم تری نیاز دارد. سایت های استاتیک از نظر امنیتی قابل اعتماد هستند و می توانند ترافیک زیاد را به خوبی مدیریت نمایند.

مزایای طراحی سایت استاتیک

  • پرداخت هزینه کمتر برای طراحی سایت
  • نیاز به منبع و هاست کم
  • تحویل سریع و فوری
  • امنیت بسیار بالا
  • مناسب برای شرکت های کوچک با تغییرات اندک

 

طراحی سایت استاتیک

 


 

طراحی سایت داینامیک

سایت داینامیک به وب سایت هایی گفته می شود که دارای پنل مدیریتی محتوا هستند و مدیر سایت می تواند به راحتی در آن مطالب و تصاویر دلخواه را قراردهد و یا ویرایش نماید. سایت های داینامیک نقطه مقابل سایتهای استاتیک هستند. سایتهای استاتیک معمولاً تنها در جهت معرفی طراحی می گردند و ضرورتی برای تغییر مداوم اطلاعات آنها احساس نمی شود.

اما در مورد طراحی سایت داینامیک باید بگوییم که پس از طراحی ، وب سایت نیاز به تغییر مداوم اطلاعات و محتوا دارد و بر اساس کاربرد سایت ، مطالب همواره باید در سایت گذاشته شده و به روز رسانی گردد. هزینه طراحی سایت داینامیک بیشتر از هزینه طراحی سایت استاتیک می باشد. اما پس از طراحی ، برای به روز رسانی مطالب ، دیگر هزینه ای در پی نخواهد داشت زیرا سایت دارای پنل مدیریتی است و این امکان را در اختیار مالک سایت قرار می دهد که خود بتواند  به راحتی مطالب و تصاویر داخل سایت را ویرایش یا اضافه نماید.

 نکاتی برای طراحی سایت داینامیک

  • طراحی سایت داینامیک به نحوی صورت می گیرد که در آن تمام نیازمندیهای مشتری بررسی و بر اساس آن طراحی می گردد و صاحب سایت می تواند خود بر اساس صلاحدید و ضروریات محتویات سایتش را به صورت آنلاین تغییر دهد.
  • همانطور که گفتیم در سایت های داینامیک ، کنترل تمامی بخش های سایت در اختیار مالک سایت قرار می گیرد و وی می تواند بدون نیاز به طراح سایت ، خود شخصاً مطالب سایت را اضافه و یا کم نماید که این امر یکی از مهمترین مزایای اصلی طراحی سایت داینامیک می باشد، زیرا محتوا و مطالب جدید و به روز می تواند کاربران بسیاری را به سایت شما جذب نماید و حتی آنها را به سایت شما وابسته کند که این امر می تواند در بهبود رتبه سایت شما بسیار تأثیر گذار باشد و سبب گردد در نتایج موتورهای جستجو بیشتر دیده شوید .

طراحی سایت داینامیک

 


 

خرید سایت آماده

این سایت ها امکان ورود سریع و حرفه ای به بازار بزرگ اینترنت را با کم ترین هزینه برای صاحبان ایده و کسب و کارهای نوین فراهم می آورند. و همچنین این فرصت را به آن ها می دهد که در صفحات گوگل سهمی پررنگ در کسب و کار خود داشته باشند.

قابلیت های خرید سایت آماده

چندان دور از انتظار نیست که به زودی کسب و کارهای سنتی رو به رکود رفته و از بازار حذف شوند، در نتیجه کسب و کارهای اینترنتی جایگزین آن ها خواهند شد. خرید سایت آماده قابلیت های بسیاری را در اختیار مالکان و کاربران این وب سایت ها قرار می دهد. برخی از این قابلیت ها عبارتند از :

  • صرفه جویی در زمان
  • صرفه جویی در هزینه
  • قالب های متنوع،زیبا و کاربردی برای طراحی سایت
  • امنیت بالا
  • امکان اتصال به درگاه اینترنتی
  • به روزرسانی همیشگی توسط نهادهای جهانی
  • امکان دریافت گواهی ssl
  • طراحی سئو محور
  • امکان بهره مندی از تبلیغات گوگل بلافاصله پس از اتمام طراحی
  • وابستگی کم به طراح سایت
  • ماژول و پلاگین های کاربردی
  • طراحی گرافیکی سایت
  • سرعت مناسب وب سایت
  • رعایت استانداردهای کد نویسی
  • امکان بهره مندی از پشتیبانی ۲۴ ساعته
  • امکان بهره مندی از بکاپ گیری منظم
  • و …

نکات منفی طراحی سایت اختصاصی در مقایسه با خرید سایت آماده

طراحی سایت آماده این امکان را فراهم می آورند که با کم ترین هزینه، سایتی حرفه ای را در اختیار داشته باشید. این وب سایت ها سه اصل مهم در رابطه با طراحی سایت را که شامل کیفیت، امکانات و پشتیبانی است را تامین می نمایند. در مفابل وب سایت های اختصاصی نیز مزایای فراوانی دارند و برای برخی از امور فقط بهره مندی از این نوع از طراحی وب سایت توصیه می شود. طراحی سایت اختصاصی در مقایسه با طراحی سایت اماده از نقاط ضعفی برخوردار است. این موارد به شرح ذیل می باشد:

  • نیاز به زمان طولانی تر، صبر و پیشروی گام به گام
  • وابستگی به طراح سایت
  • هزینه زیاد
  • مشخص نبودن معایب سیستم تا مدت طولانی ( باگ)
  • امنیت کم تر
  • نگرانی از به روزرسانی نسخه های کدنویسی
  • و…

مراحل خرید سایت آماده

خرید سایت آماده سرعت بالایی داشته و طی مراحل آن به سادگی صورت می پذیرد. این نوع ارائه وب سایت در شرکت های طراحی سایت امکان تحویل آنلاین را نیز دارند. این سایت ها یک وب سایت فول امکانات که بدون نیاز به دانش برنامه نویسی قابل بهره برداری هستند. مراحی خرید سایت آماده به صورت زیر می باشد :

  • ثبت اطلاعات
  • انتخاب دامنه
  • انتخاب قالب
  • تعیین محتوای سایت
  • تحویل سایت
بهره مندی از سایت ساز

برای خرید سایت آماده و فوری می توانید از طریق سایت سازها اقدام کنید. سایت سازها به شما این امکان را می دهند که سایت خود را بدون هزینه و یا باهزینه بسیار کم راه اندازی کنید. در سایت سازها، شما سایت خود را به صورت انلاین طراحی می نمایید. از نکات منفی طراحی سایت به وسیله سایت ساز عدم امکان گسترش و توسعه وب سایت است.

 

خرید سایت آماده وردپرس

در حال حاضر بسیاری از سایت های دنیا با وردپرس طراحی شده است. وردپرس امکان طراحی سایترا در زمان کوتاه فراهم نموده است.

  • وردپرس دارای پنل مدیریتی با کاربری آسان است.
  • قالب های وردپرس دارای گرافیک متنوع و جذاب هستند.
  • امکان افزودن قابلیت های جدید به هزینه کم در وردپرس فراهم است.
  • سایت های ورد پرس امنیت نسبتا خوبی دارند.
  • سایت های وردپرس سرعت لود مناسبی دارند.
  • سرعت لود علاوه بر زبان برنامه نویسی به محتوای سایت و گزینه های دیگری نیز مرتبط است.
  • تعداد افراد متخصص طراحی سایت وردپرس زیاد است. در نتیجه در زمان بروز هر نوع مشکل، این متخصصین در دسترس خواهند بود.

خرید سایت آماده وردپرس در چه زمینه هایی امکان پذیر است ؟

  • سایت شخصی
  • سایت شرکتی
  • سایت خبری
  • سایت پزشکی
  • سایت بازرگانی
  • سایت گردشگری
  • سایت رستوران
  • سایت رزرو آنلاین
  • سایت مدارس و آموزشگاه ها
  • سایت فروشگاهی

 

خرید سایت آماده

 

 


 

طراحی سایت آماده

طراحی سایت آماده نیز مانند طراحی سایت های اختصاصی نیاز به برنامه نویسی دارند اما این سایت ها پیش از سفارش مشتری و البته بر اساس اصول و قواعد طراحی سایت و استاندارد های جهانی پیاده سازی و آماده بهره برداری می شوند. این سایت ها معمولا به عنوان بستر ارائه دهنده خدمات، معرفی شرکت ها و یا فروش محصولات طراحی می شوند و به کمک صاحبان مشاغل آمده و آن ها را با حداقل زمان و هزینه وارد بازار بزرگ ارائه خدمات و تجارت در اینترنت می نمایند.

مزایای طراحی سایت آماده

طراحی سایت آماده و ارائه این سایت ها به مخاطبان طراحی وب سایت مزایایی فراروانی داشته و ویژگی های بی نظیری را به آن ها ارائه می دهد. در ذیل به بررسی برخی از این آیتم ها می پردازیم :

 ۱. ارائه یک دنیا امکانات

طراحی سایت آماده با قالب های مناسب مشاغل گوناگون امکانات مورد نیاز آن ها را فراهم آورده و تا حدود زیادی از ایجاد احساس کمبود امکانات جلوگیری می نماید. اما توجه به این نکته در زمان طراحی سایت از اهمیت ویژه ای برخوردار است که انتخاب قالب باید متناسب با امکانات مورد نیاز، شغل و سلیقه مشتری باشد.

۲. ارائه سایت کم هزینه و به صرفه

بسیاری از اوقات شرکت طراحی سایت برای برنامه نویسی و طراحی سایت اختصاصی نیاز به دریافت هزینه های گزاف از مشتری دارد. علت این هزینه ها نیاز به برنامه نویسی سایت اختصاصی از ابتدا، صرف زمان طولانی و نیاز به نیروی متخصص است. در حالی که طراحی سایت آماده امکاناتی تقریبا مشابه را با هزینه منطقی و بدون نیاز به هزینه های نجومی فراهم می آورد و به مشتری فرصت صرف هزینه برای انجام تبلیغات و جذب کاربر برای وب سایت را می دهد.

۳-امکان تحویل سریع

شرکت های طراحی سایت، وب سایت های آماده را در زمان کوتاه (حتی ۲۴ ساعت) می توانند آماده بهره برداری نموده و به مشتری تحویل دهند. راه اندازی وب سایت در سریع ترین زمان ممکن از اصلی ترین مزایای این نوع از طراحی سایت است.

۴- تنوع انتخاب قالب

شرکت های طراحی کلکسیونی از انتخاب را در اختیار مشتریان خود می گذارند. این شرکت ها برای طراحی سایت آماده، گزینه های متنوع و زیادی را متناسب با نوع کابری و شغل مشتری در اختیار ایشان می گذارند تا ایشان گزینه مناسب و نزدیک به سلیقه خود را انتخاب نماید.

۵- استاندارد بودن قالب های آماده

تقریبا اکثر قالب های آماده‌ی مورد استفاده توسط شرکت طراحی سایت استاندارد هستند. این قالب های انتخابی، با رعایت استانداردهای طراحی و سازگاری با همه مرورگرها شرایط اولیه طراحی سایت را فراهم نموده به طراح سایت فرصت کار و تمرکز بر روی گرافیک، سرعت و … را می دهد.

۶- طراحی سایت آماده ریسپانسیو

متخصصان طراحی به طور معمول سعی می کند که از قالب ریسپانسیو در طراحی سایت آماده بهره ببرد. سایت ریسپانسیو با نام های سایت واکنش گرا و سازگار با موبایل نیز شناخته می شود. این سایت ها در صفحه مانیتور کامپیوتر، تبلت، موبایل و … با ظاهری زیبا و متناسب دیده می شوند.

۷- طراحی سایت آماده بر اساس اصول سئو

برای اینکه یک وب سایت در آینده در جایگاه مناسبی در موتورهای جستجو از جمله گوگل ( صفحه اول گوگل) قرار بگیرد بهتر است در ابتدا بر اساس اصول سئو وبهینه سازی طراحی شود. شرکت های طراحی سایت معتبر در زمان انتخاب قالب، پیشنهاد آن به مشتری و طراحی سایت این اصول را در نظر گرفته و در مرحله بعد بیزینس پلن شفاف و درستی را برای فعالیت در عرصه سایت و اپلیکیشن در اختیار مشتریان خود قرار می دهند.

۸- ضمانت سایت و پشتیبانی حرفه ای

اگر برای طراحی سایت آماده خود یک شرکت طراحی سایت معتبر را انتخاب نموده اید خرید بی دغدغه ای خواهید داشت. زیرا این شرکت ها با ایمان به محصولات خود سایت ارائه شده به مشتری را ضمانت نموده و معمولا برای مدتی مشخص ( به عنوان مثال یک سال ) پشتیبانی رایگان برای سایت های تحویلی در نظر می گیرند. پشتیبانی سایت پس از این مدت با دریافت هزینه به صورت سالانه ( معمولا هم زمان با تمدید سالانه‌ی هاست و دامنه ) تمدید می شود.

۹- ارائه هاست و دامنه رایگان

شرکت های طراحی سایت به دلیل شناخت هاست و سرورها با سرعت مناسب ترجیح می دهند که هاست توسط خودشان تهیه شود که شرایط مورد نظر و دسترسی آسان برای آن ها مهیا باشد. خرید دامنه با اسم پیشنهادی مشتری نیز از این قاعده تبعیت می کند. به همین دلیل معمولا هزینه تهیه هاست و دامنه در زمان تعیین قیمت طراحی سایت آماده در نظر گرفته شده و به عنوان بخشی از قرارداد طراحی سایت در اختیار کارفرما قرار می گیرد.

معایب طراحی سایت آماده

با این که سایت های آماده مزایای فراوانی دارند و بستری مناسب برای ارائه خدمات و محصولات به حساب می آیند اما معایبی را هم شامل می شوند. البته می توان اضهار داشت این معایب به جز در موارد خاص قابل چشم پوشی است. برخی از این معایب عبارتند از :

  • عدم امکان ایجاد تغییرات اساسی
  • عدم امکان فراهم آوردن دیزاین مورد نظر به صورت کامل
  • نیاز به به روز رسانی دوره ای

*  عدم امکان فراهم نموده برخی امکانات اختصاصی و ویژه

طراحی سایت آماده برای چه کسانی مناسب است؟

شرکت های طراحی، توسعه و فروش وب سایت،با توجه به نکاتی از قبیل تامین امکانات مورد نیاز، ظاهر زیبا، گرافیک حرفه ای، هدایت آسان کاربر به بخش های مختلف سایت و … طراحی سایت آماده را برای مشاغل و حرفه های گوناگونی انجام می دهند. تعدادی از عناوین این سایت ها به شرح ذیل می باشند :

  • طراحی سایت شرکتی
  • طراحی سایت فروشگاه اینترنتی
  • طراحی سایت آموزشی، علمی، مدارس
  • طراحی سایت تفریحی
  • طراحی سایت گردشگری
  • طراحی سایت خبری
  • طراحی سایت مجله اینترنتی
  • طراحی سایت تالار گفتگو
  • طراحی سایت هنری
  • طراحی سایت موزیک
  • طراحی سایت عکاسی
  • طراحی سایت مهندسی
  • طراحی سایت معماری
  • طراحی سایت دکوراسیون
  • طراحی سایت صنعتی
  • طراحی سایت آگهی
  • طراحی سایت نیازمندی
  • طراحی سایت دانلود
  • طراحی سایت تبلیغاتی
  • طراحی سایت هتل
  • طراحی سایت ورزشی
  • طراحی سایت پزشکی
  • طراحی سایت رستوران
  • طراحی سایت صرافی
  • طراحی سایت مراکز تجاری
  • و …

 

طراحی سایت آماده

 

 


 

طراحی سایت HTML

HTML چيست؟

زبان HTML يكي از زبان های  نشانه گذاری برای طراحي سايت است .در طراحی سایت HTML  اين زبان کدنویسی در تركيب CSS، به ساخت صفحات وب كمك مي كند.  شما با HTML مي توانيد ساختار صفحات وب را توصيف و تشريح كنيد. با اين زبان مي توان صفحات وب را نشانه گذاري ، تدوين و طراحي كرد. شما با تگ (Tag) مي توانيد محتواي يك صفحه وب را نشانه گذاري كرده و مرورگرهاي وب مي توانند اين صفحه را نمايش دهند.

هر يك از تگ هاي HTML در طراحی سایت HTML معنا و مفهوم خاصي دارند و نسبت به محتوا به نحو متفاوتي تاثير مي گذارند. به طور مثال، در هنگام طراحی سایت HTML براي بولد كردن يا نگارش ايتاليك كلمه يا لينك به صفحات ديگر و تغيير شكل ظاهري متن کد های مختلفی را تعريف و مشخص میکند.

يك صفحه HTML، مبتني بر متن بوده و با پسوند htm، يا html نامگذاري مي شود و كليه تگ هاي HTML محتواي آن را تشكيل مي دهند. اين چنين محتوايي در مرورگرهاي وب تشخيص داده شده و در نهايت نمايش داده مي شوند.

آیا Html زبان برنامه نویسی است؟

زبان HTML ، يك زبان برنامه نويسي قلمداد نمي شود، بلكه زبان کدنویسی است كه این امکان را به طراحان طراحی سایت در کرج ایجاد می کنند که بتوانند متون صفحات وب را نشانه گذاري کنند. شما از طریق طراحی سایت HTML مي توانيد اطلاعات و محتوا را سازمان دهي كرده و بخش هاي مختلف يك متن مانند تصاوير، عناوين، فهرست ها، جداول و پاراگراف ها را از هم جدا كنيد.

توجه كنيد كه شما با HTML نمي توانيد صفحات وب را صفحه آرايي كرده يا از لحاظ گرافیکی روی سایت کار كنيد. امروزه با CSS مي توانيد اين امر را محقق كنيد. بايد متذكر شويم كه HTML نوع ديگري از SJML است و در World Wide Web Consortium، به عنوان روشي استاندارد براي نشانه گذاري صفحات وب به كار مي رود. تركيب HTML و CSS، و جاوا اسكريپت، بنياد و اساس شبكه جهاني وب را تشكيل مي دهد.

مهم ترين مشخصه های HTML

  • سادگي HTML، كاربرد آن براي توصيف صفحات وب
  • قابليت فايل HTML براي تبديل شدن به صفحه وب
  • ساختار HTML عبارت است از چندين تگ و محتوا
  • تشكيل شدن يك وب سايت از چندين فايل HTML مرتبط و قابل ويرايش
  • وجود كلمات كليدي پنهان شده در تگ هاي HTML
  • وجود بخش آغازي و پاياني در همه تگ ها
  • شباهت دو تگ آغازين و پاياني
  • دو تگ مشخصه HTML‌ آغازين
  • اسلش مشخصه HTML پاياني
  • امكان تغيير تگ ها با علامت مساوي
  • امكان تغيير تگ ها با قراردادن بين دو تگ
  • مشخص بودن فايل هاي HTML با پسوندhtm يا ‌html
  • امكان توصيف صفحات وب با HTML
  • HTML سازنده صفحات وب ( در طراحی سایت HTML )
  • زيباسازي صفحه وب با CSS

تفاوت HTML و XTML

زبان XTML با HTML تفاوتي ندارد، تنها تفاوت آن ها اين است كه HTML، يك زبان براساس SGML بوده ولي XTML براساس XML  است. براي ساخت صفحات وب مكمل يكديگر هستند. زبان XTML از HTML مشتق شده و براساس استانداردهاي XML است. كاربر در اين نوع زبان به سختي مي تواند كدها و ساختارها را تغيير دهد. بخاطر تگ هاي پيچيده مرورگرها، اين زبان ايجاد شده است. ظاهر متفاوت برخي صفحات وب بخاطر نگارش آن ها به زبان HTML است. پسوندهاي xht, html, xml, htm, xhml، نشانگر فايل هاي XHTML است.

ارتباط HTML و CSS

دو زبان مختلف HTML و CSS براي نوشتن كدهايكاربرد دارند. زبان HTML در طراحی سایت HTML براي ساختار صفحه به كار مي رود در حالي كه  CSS ظاهر صفحه وب را شكل مي دهد. ظاهر صفحه شما با زبان CSS  مشخص مي شود. شما با CSS مي توانيد ظاهر صفحه مانند رنگ صفحه، فريم عكس، نشانگر ماوس، مشخصات فونت را تعيين كنيد.

نحوه طراحي سايت و ايجاد يك سند HTML

برای طراحی سایت HTML پس از اين كه نرم افزار را نصب كرديد،نت پد را باز كرده و با پسوند HTML يك سند تحت عنوان تست ايجاد كنيد.

سايت استاتيك

صفحات استاتيك، محتواي ثابتي دارند و تنها با زبان HTML كدنويسي و نگارش مي شوند. محتواي صفحه در هر زمان و مكاني ثابت است. اين نوع سايت ها ساده بوده و در مقايسه با سايت هاي ديناميك، به راحتي ساخته مي شوند. در اين نوع سايت ها، كاربر به ديتابيس ديگري نياز نداريد. با ايجاد چند صفحه HTML  و آپلود آن ها در وب سرور، يك سايت استاتيك طراحي خواهد شد.

 

مزاياي سايت هاي استاتيك

  • سرعت

سرعت وب سايت اولين مشخصه آن است. درخواست ها ثابت بوده و پردازش نمي شود. فايل هاي HTML  به سرعت ارسال ميشوند و درخواست كاربر هم در سريع ترين زمان ممكن پاسخ داده مي شوند.

  • امنيت

امروزه بسياري از افراد از پلت فرم هايي مانند جوملا و وردپرس استفاده مي كنند، هكرها به راحتي وارد اين پلت فرم ها شده و ديتابيس را تخريب مي كنند. به همين دليل  وب سايت ايمن به عنوان يك ضرورت احساس مي شود. در وب سايت هاي استاتيك براي نمايش صفحات HTML ، يك سرور وجود دارد و هكرها نمي توانند به سادگي وارد ديتابيس شده و خرابي به بار بياورند.

  • ارزان و باصرفه

وب سايت هاي استاتيك در مقايسه با ديناميك ارزان  و باصرفه طراحي و توليد مي شوند و براي كسب و كارهاي كوچك مناسب هستند.

  • رتبه راحت و آسان توسط موتورهاي جستجو

موتورهاي معروفي مانند گوگل، ياهو، بينگ، وب سايت هاي استاتيك را ساده و راحت رتبه بندي مي كنند. كدهاي HTML و CSS كار رتبه بندي را راحت مي كنند.

طراحی سایت HTML

 

 


 

طراحی حرفه ای سایت

طراحی حرفه ای سایت بستری فراهم می کند تا کسب و کار و یا هنر شما به مخاطبان و کاربران به خوبی معرفی گردد. طراحی سایت حرفه ای نیاز به مشخصات و مراحلی دارد که در این بخش بررسی کلی روی آنها خواهیم داشت.

ایجاد اهداف کلی طراحی سایت

هدف مهمترین عامل ایجاد یک وب سایت است . بنابراین خیلی مهم است که شما در این مورد خوب فکر کرده باشید و هدف خود را از طراحی سایت مشخص نمایید. و باید بدانید که مخاطبان شما چه کسانی هستند.

انتخاب نام دامنه

دامنه ، همان آدرس سایت شما می باشد. دامنه نام منحصر به فردی است که مخاطبان و کاربران ، شما را از طریق آن نام دامنه ، سایت شما را شناسایی می کنند. بنابراین برای انتخاب نام دامنه باید دقت بسیاری داشته باشید و آن را کوتاه انتخاب کنید به طوری که در ذهن مخاطبان شما بماند. اگر نام دامنه پیچیده و سخت باشد احتمال اینکه مخاطبان نتوانند آن را پیدا کنند ، بسیار است .البته باید توجه داشته باشید که نباید در نام دامنه از اعداد و اشکال استفاده نمایید . دامنه یکی از مهمترین عناصر اصلی طراحی سایت می باشد.

انتخاب هاست برای وب سایت

پس از انتخاب نام دامنه مناسب ، حال نوبت این است که هاست برای وب سایت خود انتخاب و خریداری نمایید. هاست یکی از عناصر پیش زمینه طراحی سایت می باشد و حجم هاستی که خریداری می کند به چندین عامل بستگی دارد ، یکی از این عوامل نوع وب سایتی است که قرار است برای شما طراحی گردد. به طور مثال شما قصد دارید یک سایت فروشگاهی داشته باشید یا یک سایت شرکتی و یا حتی یک سایت برای تجارت آنلاین. مورد دیگر اینکه گستره مخاطبان شما چه وسعتی خواهد داشت و چه کسانی خواهند بود.

طراحی سایت به صورت ریسپانسیو

امروزه ، اکثریت مردم سایتها را از طریق گوشی های همراه هوشمند خود بازدید می کنند. بنابراین لازمه یک وب سایت این است که به صورت ریسپانسیو و مناسب برای هر صفحه نمایشی از جمله موبایل طراحی گردد.

محتوا گذاری سایت

مخاطبان شما تمایل دارند آن چیزی که به دنبال آن در دنیای مجازی هستند به صورت متن های کوتاه و آموزنده به همراه تصاویر و عکس های جذاب در وب سایت شما بیابند. محتوای خوب باعث می گردد هر چه پیشتر که بروید ، ترافیک سایت شما نیز بیشتر شود و این امر برای سئو و رتبه بندی سایت شما توسط موتورهای جستجو بسیار عالی است . البته برای محتوا گذاری باید دقت داشته باشید که مطالب را از وب سایتی کپی نکرده باشید و مطالب خاص خود شما باشد .

طرح بندی سایت

ظاهر وب سایت می بایست مرتب و جذاب باشد تا زمانیکه کاربر وارد سایت شما می شود بتواند با یک نگاه سریعاً بخشی را که به دنبال آن وارد سایت شما شده است را پیدا نماید. طراحی حرفه ایبه صورت جذاب و کارآمد نه تنها باعث جذب مخاطبان شده بلکه یک وب سایت نمایی کلی ازیک کسب و کار و شرکت  می باشد و باعث می گردد که کاربران به مشتریان دائمی تبدیل گردند.

استفاده صحیح و درست از رنگ ها تأثیر خوبی بر روی بازدیدکنندگان از سایت شما خواهد گذاشت . خوب است رنگهایی که در لوگوی شما بکار رفته است در کل وب سایت نیز از همان رنگها استفاده شود که یک هارمونی خاصی را به سایت می بخشد.

البته قابل ذکر است که تنها ظاهر جذاب یک سایت باعث نمی گردد که بازدیدکنندگان را به خود جذب کند همانطور که گفتیم کارایی یک سایت و دسترسی آسان به بخش های مختلف است که باعث می گردد مخاطبان شما در کار با وب سایت شما راحت باشند و وب سایت شما را نسبت به رقیبان شما ترجیح دهند.

ویژگیها و امکانات سایت

برای طراحی مهم است که جزئیات و امکانات سایت را قبل از آغاز به طراحی برای خود لیست کرده باشید تا در هنگام طراحی و بعد از آن دچار مشکل نشوید.

بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو ( سئو )

سئو و یا همان بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو از مهمترین عواملی است که یک سایت می تواند موفق یا غیر موفق باشد. زیرا هر چقدر هم سایت شما حرفه ای باشد اما مخاطبان نتوانند در هنگام جستجو سایت شما را پیدا نمایند ، سایت شما هیچ ارزشی نخواهد داشت. بنابراین برای وب سایت شما بسیار مهم است که در موتورهای جستجو رتبه بندی شود. به همین خاطر رعایت فاکتورهایی که برای موتورهای جستجو برای رتبه بندی وب سایت ها مهم هستند از اهمیت بسیار ویژه ای برخوردار است.

مواردی که برای موتورهای جستجو مهم هستند همچون : بارگذاری مطالب و محتواهای با مضمون و مفید ، استفاده از عکسهای بهینه شده و منحصر به فرد، در نظر گرفتن بخشی برای تعاملات بازدیدکنندگان از سایت و … می باشد.

مدیریت سایت

یک سیستم مدیریت سایت یا همان CMS ، پنل مدیریتی است که شما برای بروز رسانی سایت در جهت گذاردن مطالب ، محصولات و غیره به آن نیاز دارید. این سیستم به شما این امکان را می دهد که بتوانید مطالب جدید را در سایت بارگذاری نمایید و یا بخشی از سایت را ویرایش یا حذف نمایید.

Analytics یا تجزیه و تحلیل سایت

شما برای اینکه بدانید سایت شما از نظر موتورهای جستجو در چه رتبه ای قرار دارد ، نیاز است که وب سایت خود را بوسیله نرم افزارهایی که در این زمینه طراحی شده اند مانند google Analytic ، تجزیه و تحلیل نمایید تا بتوانید از این طریق به نقاط ضعف و قدرت سایت خود پی ببرید و اگر در بخشی کاستی هست بتوانید آن را برطرف نمایید. تا بیش از پیش ترافیک سایت خود را افزایش دهید.

در دنیای پر از تکنولوژی های جدید امروز تنها داشتن یک سایت کافی نمی باشد. بلکه سایتی مناسب و موفق است که بتواند شما را به اهدافی که دنبال می کنید ، برساند. یک سایت خوب و مدرن همانطور که در مطالب فوق به آنها اشاره کردیم باید از نظر سئو ، گرافیک ، سادگی ، تجربه کاربری ، مقیاس پذیری ، معماری اطلاعات ، امنیت ، سرعت و … مناسب باشد.

 

طراحی حرفه ای سایت

 

 


 

نکاتی که قبل از طراحی سایت باید بدانید

مواردی وجود دارد که هر شخص ، شرکت و یا ارگانی که می خواهد یک وب سایت برای خود داشته باشد باید بدان توجه کند. زیرا در صورت نادیده گرفتن این موارد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت ، ممکن است وب سایت شما ،کارایی لازم را نداشته و تنها باعث اتلاف وقت و هزینه شما گردد. قبل از اقدام به طراحی موارد زیر را آماده کنید و یا در نظر بگیرید.

  • هدف شما از طراحی سایت چیست؟
  • چه میزان هزینه برای طراحی سایت خود در نظر گرفته اید؟
  • لوگو و نام تجاری مناسب
  • مخاطبان شما چه کسانی هستند؟
  • محصولات ، مطالب و خدمات
  • زبان برنامه نویسی سایت
  • سئو و  اهمیت بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو و قرار گرفتن در رتبه های اول گوگل
  • چه میزان از وقت خود را می توانید به وب سایت خود اختصاص دهید.

هدف شما از طراحی سایت

یکی از مهمترین نکاتی که قبل از طراحی سایت باید بدانید ، هدف شما از طراحی سایت است . یعنی شما باید بدانید به چه منظوری سایت خود را ایجاد می کنید ، آیا می خواهید از طریق سایت محصولاتی را به فروش برسانید و یا نه ، شما مدیر آموزشگاه علمی هستید و می خواهید اطلاعات مربوط به دوره کلاسها را از طریق سایت به اطلاع مخاطبان خود برسانید. پس از مشخص کردن هدف خود ، باید تعیین نمایید که سایت شما از چه امکاناتی برخوردار باشد

با در نظر گرفتن هدف کلی از وب سایت ، شما می توانید در زمینه ایده های نو و امکانات یک سایت حرفه ای ، از متخصصان مشاوره بگیرید.

چه میزان هزینه برای طراحی سایت خود در نظر گرفته اید؟

مقدار هزینه ای که برای طراحی سایت در نظر گرفته اید ، نسبت مستقیمی به موفقیت سایت و در نتیجه کسب وکار شما دارد. زیرا هر چه بودجه بیشتری برای طراحی سایت پرداخت نمایید ، امکانات و قابلیتهای سایت شما نیز بیشتر خواهد شد. بهتر می توانید روی سئو تأکید داشته باشید که این امر باعث می گردد ، بازدید از سایت شما  افزایش یابد و  مشتریان شما به مراتب بیشتر از قبل شوند.

لوگو و نام تجاری مناسب

انتخاب نام تجاری مناسب و طراحی لوگوی شایسته حرفه شما ، می تواند احساس اطمینان را در مخاطبان شما بوجود آورد و این حس را به آنها القا نماید که شما در زمینه شغلی خود، یک شرکت حرفه ای هستید.

مخاطبان شما چه کسانی هستند؟

  • مخاطبان شما چه کسانی هستند؟ آیا مخاطبان شما کودکان و نوجوانان هستند؟ یا افراد اهل هنر ؟
  • سعی کنید از دید مخاطبان به وب سایت خود نگاه کنید ، و ببینید آیا وب سایت شما نیازهای آنها را برطرف می سازد یا خیر؟

محصولات ، مطالب و خدمات

بارگذاری مطالب خوب و مفید ، محصولات با جزئیات دقیق و مشخص نمودن نوع خدمات در سایت ، یکی از رموز موفقیت شما در کسب و کارتان می باشد. زیرا اگر مطالب سایت برای کاربر مفید نباشد ، کاربر را دلزده کرد و موجب می گردد تا وی سایت شما را رها کرده و به سایت دیگری مراجعه نماید. که این امر اثرات سوئی برای سئو و بهینه سازی سایت شما خواهد داشت.

چه میزان از وقت خود را می توانید به وب سایت خود اختصاص دهید؟

پس از اتمام طراحی سایت ، سعی کند هر روز چند ساعتی را برای وب سایت خود وقت بگذارید . هرچه وب سایت شما به روز تر و فعال تر باشد ، موفقیت شما در امر کسب و کارتان بیشتر خواهد شد و این دو رابطه مستقیمی با یکدیگر دارند. سعی کنید به تمام بخشهای سایت خود هر روز سر بزنید و از دید مشتری به آن نگاه کنید . تا مطمئن شوید همه بخشها به درستی عمل کرده و نیاز مشتریان را برآورده می سازند. یا اگر نیازی به بارگذاری مطالب جدید هست آن را انجام دهید. علاوه بر سایت ، ایمیل ها را نیز مرتباً چک نمایید تا بتوانید به درخواست و پرسشهای مخاطبان پاسخ دهید و تعامل مستقیم با آنها برقرار سازید.

نکاتی که قبل از طراحی سایت باید بدانید

 

 


 

نکات مهم طراحی سایت برای کسب و کارهای کوچک

در این بخش به  نکاتی میپردازیم که برای طراحی سایت برای کسب و کارهای کوچک امری ضروری بوده و رعایت آنها کمک بسیاری به نتیجه بخشی وب سایت خواهد کرد.

اجتناب از قراردادن المانها به صورت نامرتب و شلوغی صفحات

طراحی وب سایت برای کسب و کارهای کوچک باید ساده و جذاب باشد. قراردادن المانهای بیش از حد و به صورت پیچیده و پر کردن صفحات وب با عناصر گوناگون ، مخاطب را دچار سردرگمی کرده و باعث می گردد که مخاطب بخش مورد نظر خود را پیدا نکند. در نهایت از وب سایت شما خارج شده و به سایت رقیبان شما مراجعه کنند.

برای طراحی سایت ساده و کاربردی بودن سایت امر مهمی است ، قراردادن تک تک المانها می باییست حاوی پیامی باشد و هدفی را دنبال نماید. و باعث گردد کاربر تجربه لذت بخشی از کار با سایت داشته باشد.

بهینه سازی سایت برای گوگل

درسایت باید به نوعی انجام شود که موتورهای جستجو گوگل به راحتی بتوانند سایت را پیدا کنند. یک سایت باید به هر منظوری که طراحی می گردد منحصر به فرد باشد. انتخاب دامنه مناسب ، نقشه و مسیر دهی به بخش های مختلف سایت برای کسب و کار های کوچک باید ساده و قابل دسترس باشند.

علاوه بر اینها  برای یک سایت مهم است که CMS مناسبی برای آن در نظر گرفته شود. با این شکل است که مدیریت سایت می‌تواند به خوبی صورت گیرد.

طراحی سایت به صورت موبایل فرندلی (Mobile friendly)

سایت باید به گونه ساخته شود که مشاهده آن از طریق هر نوع صفحه نمایشی به درستی باشد و عناصر سایت به هم ریخته نشود. امروزه اکثریت کاربران وب سایت ها را از طریق گوشی های هوشمند خود مشاهده می کنند بنابراین ضروری است که وب سایتها به صورت ریسپانسیو و یا موبایل فرندلی طراحی گردند.

♦ ارسال خبرنامه

یکی از ویژگیهای مهمی که میشود برای کسب و کارهای کوچک در نظر داشت ارسال خبرنامه ها به ایمیل مشتریان می باشد. تا آنها  را همواره از محصولات جدید با خبر کرده و ترغیب به خرید نماید. اما تعداد ارسال خبرنامه ها مهم است که نباید اینقدر زیاد باشد که باعث آزار مخاطبان گردد.

 

♦ قابل مشاهده بودن شماره های تماس

خوب است که شماره های تماس ، آدرس ایمیل را علاوه بر صفحه تماس با ما ، در جاهای مختلف سایت مانند سربرگ ، فوتر و غیره نمایش داده شود. با این روند مخاطب به راحتی بتواند به شماره شما دسترسی داشته باشد.

♦ انتخاب نام تجاری حرفه ای

انتخاب نام تجاری مناسب و حرفه ای برای کسب و کارهای کوچک از اهمیت ویژه ای برخوردار است. از این نظر که بتوانند حس اطمینان و اعتبار را برای مخاطبان و مشتریان خود القا نموده و کم کم به توسعه و گسترش کسب و کار منجر گردد.

♦ طراحی سایت باید ساده و منحصر باشد

همانطور که قبلاً هم اشاره کردیم وب سایت نشان دهنده هویت یک کسب و کار و نام تجاری است. وب سایت شما اولین تصویری است که مشتری با آن رو به رو می شود. همچنین مهمترین نقش را در ایجاد تصور مشتری از کسب و کار شما به آنها القا می کند. و باعث می گردد که مشتری جذب شود .

بنابراین صفحه اصلی هر وب سایت این بستر را برای شما فراهم می آورد که بتوانید از طریق آن مشتریان خود را از طریق دنیای مجازی به کسب و کار خود جذب کرده و یا آنها را برانید.

اگر وب سایت شما به اندازه کافی چشمگیر باشد. مطمئن باشید شما خواهید توانست کاربران را به مشتریان دائمی خود تبدیل نمایید.

♦ محصولات و خدمات باید به خوبی در سایت نمایش داده شوند.

هدف اصلی شما از سایت مسلماً یا فروش محصولات است و یا ارائه خدمات . بنابراین بسیار اهمیت دارد که شما بتوانید محصولات و خدمات خود را به درستی به مشتریان خود معرفی نموده و آنها را از جزئیات مطلع سازید.

 

مدت زمان بارگذاری سایت

از دیگر نکات مهم مدت زمان بارگذاری سایت می باشد. هر چه زمان بارگذاری سایت کمتر باشد از جوانب مختلف بهتر است. خوب است که زمان بارگذاری سایت کمتر از ۲ ثانیه باشد. در این صورت هم برای سئو سایت مطلوب بوده و هم کاربر زمان زیادی را برای دیدن سایت شما در انتظار نمی ماند.

محتوا سایت

پس از طراحی سایت مهمترین موردی که باید به آن بپردازیم قراردادن مطالب در سایت می باشد. زیرا رتبه بندی موتورهای جستجوی گوگل و سئو سایت بر اساس همین مطالب انجام می پذیرد.

گذاردن مطالب در سایت باید بر اساس الگوریتم و قوانینی که از طریق گوگل تعیین شده است انجام گیرد . مطالب باید منحصر به فرد بوده به علاوه آنکه برای مخاطب جذاب باشد. زیرا اگر مخاطب پاسخ موردی را که در جستجوی آن است.  در سایت شما پیدا نکند سریع سایت شما را ترک کرده که این قضیه اصلاً برای سئو سایت خوب نیست.

ویژگیهای یک شرکت خوب طراحی سایت

همانطور که گفتیم ۴ عامل مهم باید در انتخاب ما برای شرکت مناسب طراحی در نظر گرفته شوند. در ادامه به توضیح این چهار عامل می پردازیم.

  • تجربه

اگر شرکت طراحی سایت که قرار است ما انتخاب نماییم خود تجربه کافی در دنیای وب نداشته باشد به حتم یقین قادر نخواهد بود نیازهای شما را از سایت برآورده سازد. و ممکن است که در این دنیای پر سرعت رقابت نه تنها وقت شما را تلف نماید. حتی می تواند هزینه های بسیاری را نیز بر شما تحمیل کند. اما یک شرکت با تجربه می تواند با توجه به تجربیات خود در زمینه طراحی انواع سایتها بهترین ، سریع ترین و کم هزینه ترین روش ممکن را با توجه به نوع کسب و کار شما پیدا کند.

  • تعهد

حرفه طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ یک کار کاملاً تخصصی و فنی است. یک شرکت طراحی سایت معتبر و حرفه ای به خوبی می داند که نباید شما را در این زمینه تنها بگذارد. پروسه  و توسعه آن یک پروسه طولانی و مادام العمر است. همچنین شما همیشه به پشتیبانی نیاز دارید. به پشتیبانی نیاز دارید تا بتواند با توجه به امکانات و فناوری های روز سایت شما را توسعه و به روزرسانی کند.

  • دانش برنامه نویسی

همه ما به خوبی می دانیم که دنیای وب و اینترنت به سرعت در حال تغییر و پیشرفت است. در دنیای امروزی عدم دانش کافی فنی ، سبب کندی سرعت پیشرفت ما و گاهاً افزایش هزینه خواهد شد. طراحی سایت نیز مانند هر شغل دیگری مسیر و راههای میانبر زیادی دارد. این راه های میان بر می توانند به شدت بر زمان نتیجه گیری و کاهش هزینه ها تأثیر مطلوبی داشته باشند. به شرط آنکه شرک طراحی سایت شما کاملاً به آنها اشراف داشته باشند.

  • قیمت مناسب

معمولاً در تمامی مشاغل بحث بر سر قیمت وجود دارد. اما مهم این است که ما بتوانیم بهترین کیفیت خدمات  را با هزینه ای مناسب دریافت کنیم.

نکات مهم طراحی سایت برای کسب و کارهای کوچک

 


 

هزینه طراحی سایت

برای تعیین هزینه وب سایت در ابتدا اهداف و مخاطبان یک سایت باید  بررسی شوند. سپس عوامل دیگری که در قیمت وب سایت تاثیر گذار هستند روشن شود.

عوامل مؤثر در تعیین هزینه طراحی سایت

مواردی که در تعیین هزینه طراحی سایت دخالت دارند عبارتند از :

  • خرید دامنه.
  • هاست.
  • طراحی گرافیک.
  • اسکریپت.
  • پیاده سازی صفحات.
  • درج اطلاعات.
  • ایمن سازی.

 

خرید دامنه :

هزینه خرید دامنه با توجه به انتخاب نوع دامنه متفاوت است. این یعنی شما می خواهید دامنه IR داشته باشید یا مایلید  دامنه وب سایت شما COM. باشد. که هزینه هریک از آنها با یکدیگر متفاوت است.

هاست :

وب سایتی که طراحی می گردد می بایست در فضایی میزبانی گردد که به این فضا هاست گفته می شود. میزان هزینه ای که برای هاست می پردازید. بستگی به مقدار فضا و پهنای باند لازم برای وب سایت دارد.

طراحی گرافیک توسط گرافیست :

وب سایتها باید توسط گرافیست ها طراحی شوند. برآورد هزینه طراحی سایت به میزان تخصص گرافیست و تعداد دفعات ویرایش های کارفرما بستگی دارد.

اسکریپت های مورد نیاز وب سایت :

هر وب سایتی به نرم افزارها و اسکریپت های خاص خود نیاز دارد. استفاده از هر نرم افزار و هر نوع کد نویسی بستگی به پیچیدگی هایی که دارد هزینه و تعرفه خاص خود را دارد. در حقیقت هزینه اصلی و پر هزینه ترین بخش طراحی سایت مربوط به این بخش می باشد.

پیاده سازی صفحات سایت توسط توسعه دهنده وب :

در این بخش توسعه دهنده وب سایت اجزای مختلف مانند کدهای برنامه نویسی و بخش گرافیکی را به همدیگر متصل می کند و  در کل پایه سایت طراحی می گردد.

درج اطلاعات صفحات سایت :

در این بخش اطلاعات و محتوای سایت شامل متن ها ، تصاویر و ویدئوها توسط مسئول مربوطه در سایت بارگذاری می گردد.

ایمن سازی سایت :

در این مرحله برای افزایش امنیت سایت می بایست متخصص برنامه نویسی و امنیت ، سایت و هاست را از نظر امنیتی بررسی نماید. همچنین اقدامات لازم را جهت افزایش امنیت سایت انجام دهد.

هزینه طراحی سایت در هر شرکت طراحی سایت متفاوت از دیگری است اما موردی که همیشه برای انتخاب شرکت  می بایست مد نظر داشته باشید سابقه و نمونه کارهای شرکت طراحی سایت است. زیرا تجربه و سابقه کاری در این امر  بسیار مهم بوده و عامل موفقیت وب سایت شما و در نهایت موفقیت و گسترش کسب و کار شما خواهد شد. البته همیشه پرداخت هزینه بیشتر ، دلیل بر کسب نتیجه موفقیت آمیز و تضمین کننده طراحی سایت خوب نخواهد بود . مهم این است که شرکت طراحی سایت بتواند هدف شما را از داشتن وب سایت به خوبی درک کند. همچنین برای اجرای آن بهترین راه حل ها را ارائه نماید.

 

 


 

نکاتی که قبل از طراحی سایت باید به آنها توجه داشته باشیم :

♦ تعیین نوع سایت

یکی از مواردی که قبل از سفارش طراحی سایت و جستجو برای قیمت طراحی می بایست برای خود مشخص کنیم تعیین نوع سایت می باشد. باید در ابتدا بدانیم که ما به چه نوع سایتی نیاز داریم. آیا نیاز ما یک سایت شرکتی است یا خیر ما قصد داریم محصولات و خدماتی را برای فروش در سایت خود قراردهیم . آیا سایتی که با توجه به نیازمان می خواهیم می بایست به صورت اختصاصی برای ما طراحی و کدنویسی گردد. یا طراح سایت می تواند از قالبهای آماده و زیبا برای ما استفاده نماید.

♦ استخراج نیازمندی ها :

هدف اصلی از تبلیغات و طراحی سایت برای هر کسب وکاری ، گسترش آن کسب و کار می باشد. با این وجود شما به عنوان صاحب یک کسب و کار باید نیازمندیهای خود را از سایت مشخص نمایید. زیرا همانطور که گفتیم امکاناتی که در سابت شما قرار است پیاده سازی شود، یکی از مهترین عوامل تعیین کننده قیمت  می باشد.


 

قرارداد طراحی سایت

نوع قرارداد طراحی سایت همانند دیگر قراردادها به نوع پروژه ، طرفین قراداد و درخواستهای کارفرما بستگی دارد. طراحی سایت از آن دسته فعالیتهای خدماتی محسوب می شود که بر اساس نیاز و درخواست مشتریان صورت می پذیرد.در واقع وب سایتها یک نوع نرم افزار هستند که با دارا بودن ویژگیهای خاص از طریق یک دامنه به دنیای اینترنت متصل می شوند.

مراحل طراحی سایت موارد متعددی را شامل می شود که در هر مرحله یک تیم متخصص بخشی از فرآیند طراحی و ساخت سایت را انجام می دهد. تکنولوژی های که برای ساخت وب سایت ها استفاده می گردد بسیار گسترده و متنوع هستند. امروزه تکنولوژی ها و زبان های برنامه نویسی بسیاری برای تولید یک نرم افزار و یا طراحی سایت وجود دارد.

لزوم رعایت نکات اولیه قانونی و حقوقی

از آنجایی که عقد قرارداد طراحی سایت یا هر قرارداد دیگری به منظور ایجاد اطمینان و همچنین ایجاد امکان پیگیری های قانونی و حقوقی در صورت بروز اختلاف صورت می گیرد ، بنابراین نیاز است که جنبه های قانونی را در آن کاملاً رعایت کنیم. در فهرست زیر به نکاتی که برای عقد قرارداد  نیاز است رعایت کنیم ، اشاره کرده ایم .

  • قرارداد طراحی سایت می بایست در سربرگ شرکت  نوشته و تنظیم گردد.
  • حتماً در قرارداد طراحی سایت مهر و امضای شرکت می بایست درج گردد. زیرا در غیر اینصورت قرارداد هیچ گونه اعتبار قانونی نخواهد داشت.
  • در ابتدای قرارداد می بایست مشخصات کامل طرفین به صورت شفاف درج گردد.
  • موضوع قرارداد و امکاناتی که سایت قرار است داشته باشد می بایست به صورت کامل و با جزئیات ذکر گردد.
  • تعهدات شرکت  و کارفرما باید به صورت دقیق و شفاف توضیح داده شود.
  • بندهایی مربوط به فسخ قرارداد و شرایط اضطرار در قرارداد می بایست عنوان گردد.
  • نحوه نگارش قرارداد باید به صورت رسمی و  بخشهای مختلف آن باید با استفاده از ماده ، بند ، تبصره مشخص گردد.
  • مبلغ پروژه و نحوه پرداخت می بایست در قرارداد به صورت کامل شرح داده شود.

 


 

اهمیت رسپانسیو بودن وب سایت

سایت رسپانسیو و تکنولوژی موبایل فرندلی یکی از الگوریتمهایی است که موتور های جستجو به آنها اهمیت بسیاری میدهند. در این بخش لازم است این بخش را با نگاهی دقیقتر بررسی کنیم.

طراحی سایت ریسپانسیو چیست ؟

ریسپانسیو  از اهمیت بسیاری برخوردار است . زیرا امروزه ، تقریباً همه مشتریان  ، علاوه بر لب تاب و کامپیوتر ، نسخه تلفن همراه سایت خود را نیز ، از شرکت های طراحی و توسعه دهنده وب سایتها می خواهند. زیرا این روزها ، اکثر کاربران با گوشی های هوشمند خود موضوعات مورد نظر را  ، از طریق اینترنت جستجو می کنند و وارد سایتهای مختلف می شوند. بنابراین برای دارنده یک سایت ، بسیار اهمیت دارد که سایتش بصورت ریسپانسیو طراحی گردد.

سایت ریسپانسیو ( responsive ) یا واکنش گرا ، به سایتی گفته می شود که با ابعاد و رزولوشن دستگاههای مختلف سازگار است. و کاربران به راحتی می توانند. با استفاده از دستگاههای گوناگون با صفحه نمایش هایی در سایزهای مختلف  ، مانند گوشی های همراه ، تپلت ، لپ تاپ ، رایانه های رو میزی ، ال سی دی های بزرگ و … سایت را بررسی کنند ، بدون آنکه نیاز به تغییر  اندازه صفحه نمایش باشد.

ریسپانسیو

در سایت های ریسپانسیو ، سازگاری سایت با صفحه نمایش های متفاوت بصورت هوشمند انجام می گیرد. و تمام جزئیات سایت می بایست از طریق هر صفحه نمایشی قابل مشاهده باشد. زیرا یک کاربر ممکن است سایت را از طریق گوشی همراه خود با سیستم عامل IOS مشاهده نماید. کاربر دیگری از طریق تبلت خود و با سیستم عامل اندروید وارد سایت شود.

 

مزایای سایت ریسپانسیو

از مزایای ریسپانسیو می توان موارد زیر را نام برد :

  • صرفه جویی در وقت و هزینه.
  • افزایش ترافیک سایت.
  • جلوگیری از محتوای تکراری.
  • سازگاری با تمامی دستگاهها ( از مهمترین مزایای ریسپانسیو این است که سایت در انواع دستگاهها با صفحه نمایش های مختلف به صورت هوشمند و اتوماتیک قابل تغییر  و قابل تطبیق باشد. )
  • مدیریت آسان
  • بهبود سئو ( ( سئو سایت ) از دیگر مزایایریسپانسیو ، بهینه سازی موتورهای جستجو می باشد. که با یک URL بر روی سئو کار می شود. دیگر نیازی به چند آدرس اینترنتی نمی باشد. این امر یک امتیاز مثبت برای سئو وب سایت شما می باشد. )
  • افزایش مشتری – تبدیل بازدیدکنندگان سایت به مشتری (کاربران از طریق دستگاههای مختلف تنها به یک سایت ( سایت شما ) مراجعه می کنند.  هر چه بازدید کننده از سایت شما بیشتر باشد. در نتیجه رتبه سئو شما بهبود می بخشد. و مشتریان شما نیز افزایش می یابد. )
  • تجربه کاربری مناسب

طراحی وب سایت به صورت موبایل فرندلی (mobile friendly)

به جای ریسپانسیو ، میتوان در مواردی از تکنولوژی موبایل فرندلی استفاده کرد. درموبایل فرندلی ، طراحان حداقل سه پوسته را با عرض های مختلف ( width) ، برای صفحه نمایش های مختلف طراحی کنند.

به طور مثال؛

  • پوسته ای با عرض زیر  ۶۰۰ px ، مناسب برای بیشتر تلفن های همراه.
  • پوسته ای با عرض بین ۶۰۰ تا ۹۰۰ px ، مناسب برای اکثر تبلت ها و یا برخی از تلفن های همراه با صفحه نمایش بزرگ و یا رایانه های کوچک مانند نوت بوک ها.
  • پوسته ای با عرض بیش از ۹۰۰ PX ، این سایز برای مانیتورهای کامپیوترهای شخصی رومیزی طراحی می گردد.

لازم به ذکر است که هریک از این پوسته ها ، می بایست از متن و عناصر گرافیکی یکسانی برخوردار باشند. اما در عین حال باید به گونه ای طراحی شوند که بهترین نمایش را در همان دستگاه مورد نظر داشته باشند.

ریسپانسیو بهتر است یا نسخه موبایل سایت:

همانطور که گفتیمریسپانسو  از مزیتهای فراوانی برخوردار است. از همه آنها مهمتر راحتی کار با سایت از طریق دستگاههای مختلف با صفحه نمایش های مختلف مانند تبلت و موبایل توسط کاربر می باشد. اما مزیت مهم دیگری کهریسپانسیو به همراه دارد این است که گوگل  ریسپانسیو پیشنهاد می دهد.

  • سایت های ریسپانسیو دارای URL  و HTML یکسانی هستند. از این قابلیت برخوردار هستند که روی تمامی دستگاهها با صفحه نمایش در سایزهای مختلف به درستی نمایش داده شوند. با این هدف که کاربر بتواند به راحتی با سایت مذکور کار نماید.
  • این موضوع از آنجایی اهمیت دارد که گوگل راحت تر و بهینه تر می تواند سایت شما را نشانه گذاری نماید.
  • اما زمانی که برای سایت خود نسخه های موبایل فرندلی سایت را طراحی می کنیم URL و HTML سایت مخصوص موبایل با صفحاتی که برای سیستم های کامپیوتر متفاوت است. از اینرو گوگل برای نسخه های مختلف یک وب سایت می بایست چندین مرتبه سازمان دهی و نشانه گذاری اطلاعات را انجام دهد. که این امر بسیار تأثیر منفی و نامطلوبی در روند رتبه بندی سایت توسط موتورهای جستجو گوگل در پی دارد.