خرید اپلیکیشن

خرید اپلیکیشن

خرید اپلیکیشن آماده اندروید و آی او اس

همه چیز در مورد خرید اپلیکیشن آماده اندروید و آی او اس

پلن و قیمت خرید اپلیکیشن آماده

۵/۵

لیست مطالب این مقاله:

خرید اپلیکیشن چالشی برای کسب و کارهای اینترنتی مدرن است، تقریبا تمامی وب سایت‌ها و افراد یا شرکت‌هایی که فروشگاه‌های اینترنتی را اداره میکنند متوجه این موضوع شده‌اند که داشتن اپلیکیشن رشد افزایشی در فروش و ارائه محصولات خواهد داشت. در این مقاله تلاش میکنیم تمامی اطلاعات لازم برای خرید اپلیکیشن را در اختیار شما کاربر گرامی قرار دهیم. همچنین در صورتی که اطلاعات لازم برای خرید اپلیکیشن را کسب کرده‌اید از طریق لینک زیر میتوانید انواع اپلیکیشن آماده را بررسی و هزینه‌ها و امکانات آنها را مشاهده کنید.

فروشگاه

صفحه اصلی وب سایت

اپلیکیشن فروشگاهی

اپلیکیشن چیست؟

کلیه نرم‌افزارها با رابط کاربری برای کاربران تحت هر سیستم عاملی را اپلیکیشن میگویند. اپلیکیشن میتواند یک برنامه اندرویدی برای گوشی هوشمند شما باشد.میتواند یک نرم افزار تحت وب و یا نرم افزاری تحت ویندوز باشد، همچنین اپلیکیشن میتواند برنامه ای ساده یا پیچیده تحت هر سیستم عامل دیگری باشد.

اپلیکیشن چیست؟

مزایای داشتن اپلیکیشن

برای یک کسب و کار مسئله داشتن یا نداشتن یک اپلیکیشن مهم نیست بلکه داشتن ابزازی که کمک به رشد کسب و کار کند و باعث افزایش درآمد باشد اهمیت دارد. به زبان ساده اگر اپلیکیشن باعث افزایش درآمد برای یک بیزیس شود برای خرید آن تلاش میشود و در صورتی که اپلیکیشن افزایش بهره وری را به همراه نداشته باسد هیچ کسب و کاری تمایلی برای خرید آن نخواهد داشت. به صورت خلاصه به چند مورد از مزایای داشتن اپلیکیشن اشاره میکنیم.

  • باید توجه داشت هر فرد در تمام شبانه روز همواره موبایل خود را در دسترس خود نگه می‌دارد، و داشتن اپلیکیشن در گوشی افراد به مفهوم امکان ارتباط با مخاطب به صورت شبانه روزی است.
  • اپلیکیشن ‌های هوشمند امکان ارسال پیام بدون هزینه برای کاربران خود را به همراه دارد، این ارتباط دائمی توسط تکنولوژی های ارسال نوتیفیکیشن برای مدیران و صاحبان اپلیکیشن فراهم می‌شود.
  • رابط کاربری بسیار آسان و طراحی مناسب در اپلیکیشن به نسبت وب سایت ها باعث شده بسیاری از افراد تمایل به استفاده از اپلیکیشن را داشته باشند. این مورد حتی با پیشرفت وب سایت ها همچنان قابل ملاحظه است.
  • افزایش اعتبار نیز بخشی از نیاز کسب و کارهای اینترنتی است که یک اپلیکیشن مناسب میتواند این اعتبار را برای شرکت‌ها و بویژه فعالیت های اقتصادی آنلاین فراهم کند.

گرچه مزایای داشتن اپلیکیشن بسیار زیاد است اما موارد بسیار مهم آن که باعث رشد کسب کارها خواهد بود ذکر شده است.

مزایای داشتن اپلیکیشن

کسب درآمد از اپلیکیشن

سوال روزانه افراد از کارشناسان فضای مجازی شیوه های کسب درآمد از اپلیکیشن است. برای کاربران محل درآمد اپلیکیشن‌هایی که هیچ فروش محصول یا خدماتی ندارند مورد سوال است. که چطور این اپلیکیشن‌ها بدون فروش محصول ایجاد درآمد میکنند . در زیر لیستی از انواع کسب درآمد از اپلیکیشن را به صورت خلاصه شرح می‌دهیم.

  • کسب درآمد از اپلیکیشن فروشگاهی با فروش مستقیم کالا اولین راه کسب درآمد
  • کسب درآمد از طریق ارائه خدمات مستقیم در اپلیکیشن با امکان ارائه خدمات
  • کسب درآمد از طریق معرفی خدمات دیگر شرکت‌ها در اپلیکیشن
  • کسب درآمد از طریق فروش محصولات دیگران و فروشندگان محصولات غیر مستقیم
  • ارائه خدمات تبلیغاتی  با توجه به تعداد مخاطب در هر هر اپلیکیشن
  • کسب درآمد از طریق اطلاعات دریافتی از کاربران جهت ارائه خدمات به کاربران و ایجاد جامعه هدف
  • کسب درآمد از طریق ارسال نوتیفیکیشن به کاربران اپلیکیشن و ایجاد بازار تبلیغاتی
  • کسب درآمد از طریق هدایت کاربران به صفحات خاص اینترنتی توسط اپلیکیشن
  • کسب درامد از طریق ایجاد بانک اطلاعی از کاربران

شیوه های کسب درامد از اپلیکیشن میتواند مستقیم یا غیر مستقیم باشد بسیاری از اپلیکیشن‌های پر مخاطب درآمد غیر مستقیم از اپلیکیشن را مدنظر قرار میدهند. که برای افراد قابل لمس نیست. اما این درآمد ها میتوانند بسیار موثرتر از درآمد های مستقیم باشند.

کسب درآمد از اپلیکیشن

طراحی اپلیکیشن

طراحی اپلیکیشن مسئله تخصصی و قابل بحثی است اما در این بخش فارغ از مسئله نوع برنامه نویسی انواع راه های راحی اپلیکیشن را معرفی میکنیم. طراحی اپلیکیشن میتواند به شکل‌های زیر انجام گیرد.

  • استفاده از اپ های وب ویو، این اپلیکیشن‌ها یک مرورگر داخلی برای اندروید هستند که وطیفه نمایش وب سایت را به عهده میگیرند. این اپلیکیشن‌ها از بابت تکنولوژی ساده ترین شیوه ساخت اپلیکیشن را دارند و معمولا مورد تایید در استورها نیستند.
  • اپلیکیشن‌های هیبریدی، این اپلیکیشن‌ها تکنولوژی مدرنتری دارند اما از نظر سرعت لود اپلیکیشن در مرتبه پایینی قرار دارند، امکان استفاده از امکانات داخلی موبایل در اپلیکیشن‎های هیبریدی معمولا غیر قابل انجام است.
  • اپلیکیشن‌های نیتیو، این نوع از اپلیکیشن‌ها پر سرعت ترین و محبوبترین نوع اپلیکیشن است که امکان  ارتباط کامل با ابزارهای داخلی موبایل را برای کاربر فراهم میکند.

شیوه‌های دیگری نیز برای طراحی اپلیکیشن‌ها وجود دارد که کم کاربرد و غیر معمول هستند که از توضیح آنها صرفنظر میکنیم.

طراحی اپلیکیشن

مراحل ساخت اپلیکیشن

چگونه یک اپلیکیشن را به برنامه نویس سفارش دهیم؟ یا پگونه برای طراحی یک اپلیکیشن با شرکت برنامه نویسی ارتباط برقرار کنیم؟ برای اینکار باید آشنایی مختصری با مراحل ساخت اپلیکیشن داشته باشیم. مراحل ساخت اپلیکیشن به صورت مختصر مشابه لیست زیر میباشد.

  • روی یک کاغذ کارایی را که از یک اپلیکیشن انتظار دارید بنویسید، اپلیکیشن چه اتفاقی را باید حاصل کند؟ اپلیکیشن چه شکلی رل قرار است که حل کند؟ این سوالات اولین مرحله برای طراحی یک اپلیکیشن است. پاسخ به این سوالات کمک بسیاری به برنامه نویس خواهد کرد تا طراحی و مراحل ساخت را پیش ببرد.
  • با یرنامه نویس خود مشورت کنید تا نوع برنامه نویسی مورد نیاز و نوع اپلیکیشن مناسب را مشخص کنید، اپلیکیشن اندروید یا آی او اس؟ اپلیکیشن نیتیو یا وب ویو؟ اپلیکشن نسخه تحت وب نیاز دارد یا خیر؟ این سوالات را پاسخ دهید و به برنامه نویس ارائه دهید.
  • در مرحله بعدی نوبت به ساخت بک اند نرم افزار است، بک اند درواقع بخشی از نرم افزار است که فرآیند‌ها را در نرم افزار به عهده دارد، بخشی که توسط کاربر دیده نمیشود اما تمامی بخش‌های کنترلی را به عهده دارد.
  • طراحی رابط کاربری، رابط کاربری بخش از یک نرم افزار است که ارتباط دهنده اپلیکیشن و کاربر است. این بخش از نرم افزار به وضوح توسط کاربر قابل لمس است.
  • طراحی گرافیک اپلیکیشن اندروید، گرافیک تصاویر بری برای رابط کاربری در یک اپلیکیشن است. گرافیک در یک اپلیکیشن در جذب مخاطب بسیار پر اهمیت است.

این مراحل، مراحل ساخت اپلیکیشن به صورت مختصر است. گررچه مراحل ساخت را میتوان به صورت بسیاز جزئی تر نیز توضیح داد اما به صورت کلی میتوان گفت این مراحل همواره در تولید یک اپلیکیشن مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

مراحل ساخت اپلیکیشن

 مخاطب هدف در اپلیکیشن

تعیین مخاطب هدف یکی از اصلی ترین تصمیماتی است که قبل از طراحی اپلیکیشن باید گرفته شود. مخاطب هدف روند تولید اپلیکیشن را تغییر خواهد داد. به عنوان مثال اپلیکیشنی که برای افراد عادی طراحی میشود رابط کاربری بسیار ساده‌ای را باید داشته باشد، اپلیکیشن های تخصصی میتوانند از رابط کاربری پیچیده تری استفاده کنند. همین امر در ظاهر گرافیکی یک اپلیکیشن نیز میتواند موثر باشد، اپلیکیشن ی که برای کودکان ساخته میشود و  یا برای بزرگسالان ساخته می‌شود و یا برای قشر خاصی طراحی میشود، همه این موارد نیاز به طراحی خاص گرافیکی دارند.

  • تعیین مخاطب هدف قبل از طراحی اپلیکیشن نیازی اصلی محسوب میشود. قبل از خرید اپلیکیشن و یا طراحی آن به این نکات توجه کنید.

خرید اپلیکیشن

نوآوری در اپلیکیشن

بسیاری از افراد تصوری اشتباه از نوآوری در اپلیکیشن دارند، به عنوان مثال یک اپلیکیشن را بررسی و با تغییرات در اپلیکیشن سعی در ایجاد اپلیکیشن جدیدی دارند. این شیوه ها درواقع شیوه های ناموفقی خواهد بود، برای نوآوری در اپلیکیشن به نیاز‌هایی که در اجتماع وجود دارد توجه کنید، اپلیکیشنی که یک نیاز در جامعه را پوشش دهد دارای نوآوری است، حتی اگر این اپلیکیشن از نظر ظاهری مشابه بسیاری داشته باشد باز هم اپلیکیشنی نوآوراده محسوب خواهد شد.

ساخت اپلیکیشن اندروید

همانطور که قبلا گفته شد اپلیکیشن می‌تواند برای پلتفرم های گوناگونی ساخته شود اما یکی از پرطرفدارترین اپلیکیشن‌ها، ساخت اپلیکیشن اندروید است. تداد کاربران گوشه‌های اندروید در جهان به نسبت دیگر موارد از جمله گوشی‌های اپل، بسیار بیشتر است، طبیعی است که اولین انتخاب ساخت اپلیکیشن اندروید می‌باشد چرا که احتمال جذب مخاطب با ساخت اپلیکیشن اندروید بسیار افزایش پیدا میکند.

ساخت اپلیکیشن آی او اس

اپلیکیشن آی او اس دومین پلتفرم پر مخاطب چهان است، اپلیکیشن آی او اس برای گوش‌های اپل قابل استفاده است، باید توجه داشت گوشی‌های اپل پرطرفدارترین گوشی موبایل در جهان است اما از نظر تعداد مخاطب در جایگاه دوم و بعد از گوشی‌های اندروید قرار می‌گیرد. ساخت اپلیکیشن آی او اس جهت گسترش کسب کارهای اینترنتی پر اهمیت است.

ساخت اپلیکیشن آی او اس

اپ فروشگاهی (اندروید)

اپ فروشگاهی اندروید یکی از پرکاربردترین اپلیکیشن‌های اندروید می‌باشد. در اپلیکیشن فروشگاهی امکان فروش انواع محصولات فیزیکی و دیجالی وجود دارد. اپلیکیشن فروشگاهی قابلت اتصال به درگاه بانکی و فروش انلاین محصولات را دارد. اپلیکیشن‎های فروشگاهی از نظر ساختار مشابه یکدیگر هستند. در اکثریت این نوع اپلیکیشن‌ها امکان قراردادن محصولات، تعیین قیمت، تعیین موارد اضافی برای فروش محصول و همچنین شیوه‌های مختلف ارسال محصولات طراحی می‌شود. برای مشاهده اپلیکیشن های فروشگاهی به صفحه اصلی وب سایت مراجعه نمایید.

اپ فروشگاهی (iOS)

اپ فروشگاهی آی او اس نیز اپلیکیشنی مشابه اپ فروشگاهی اندروید است تنها تفاوت آن در طراحی این اپلیکیشن برای گوشی‌های اپل می‌باشد. توجه داشته باسید اپلیکیشن های آی او اس به صورت مستقیم روی گوشی‌های اپل قابل نصب نیستند.برای استفاده از اپ فروشگاهی ای او اس باید این اپلیکیشن‌ها را در استورها انتشار دهید.

خرید اپلیکیشن فروشگاهی آماده

خرید اپلیکیشن فروشگاهی آماده یکی از راه‌های توسعه کسب کار برای فروشگاه‌های اینترنتی است. در این بخش توضیحی راجع به خرید اپلیکیشن فروشگاهی آماده و محاسن و معایب آن می‌پردازیم.

  • اپلیکیشن آماده در صورتی که نوع نیاز شما یک نیاز عمومی باشد میتواند بسیار مقرون به صرفه و مفید باشد، نیاز عمومی به این معنا که شما محصولی برای فروش دارید و برای شما امکاناتی از جمله ، فروش محصول ، در گاه بانکی، ظاهر زیبا، هزینه حمل، و … کفایت میکند، اپلیکیشن های آماده این موارد را با کمترین قیمت برای شما فراهم میکنند.
  • اما توجه داشته باشید در صورتی که محصول شما به شکل متفاوتی باید ارائه شود، یعنی امکاناتی را در اپلیکیشن نیاز دارید که به صورت پیشفرض در اپلیکیشن فروشگاهی آماده یافت نمیشود به ناچار باید از اپلیکیشن‌های سفارشی استفاده کنید.

جهت مشاوره خرید اپلیکیشن فروشگاهی آماده به صفحه اول سایت مراجعه کنید. و اطلاعات لازم را در بخش فروشگاه دریافت کنید. اپلیکیشن های آماده بسیار منعطف و مطمئن در عملکرد هستند.

خرید اپلیکیشن فروشگاهی آماده

مزایای طراحی اپلیکیشن فروشگاهی

اپلیکیشن‌های فروشگاهی مزایای نسبی نسبت به دیگر اپلیکیشن‌ها دارند. مزایای نسبی قیمت پایین اپلیکیشن های فروشگاهی به نسبت کارایی آن است. این نوع از اپلیکیشن‌ها به دلیل پرکاربرد بودن در ایران و معمول شدن استفاده از آنها به محض انتشار مشتریان خود را جذب میکنند. برای اپلیکیشن‌های فروشگاهی نیاز به معرفی در سطح وسیع وجود ندارد. چرا که بسیاری از افراد از کارایی آن و امکانات آن مطلع هستند و به راحتی با این نو از اپلیکیشن‌ها ارتباط برقرار میکنند.

صفحه اصلی اپلیکیشن فروشگاهی

در اپلیکیشن‌های  فروشگاهی طراحی صفحه اصلی یا صفحه فروشگاه بسیار پر اهمیت است این اهمیت از آنجا ناشی میشود که کاربر شما در اولین بازدید از اپلیکیشن مستقیما با صفحه اصلی برخورد میکند. این صفحه اصلی میتواند مخاطب شما را جذب و یا مخاطب را از خرید نا امید کند. اط طرف دیگر باید توجه داشت کارایی اپ های فروشگاهی شبیه به یکدیگر هستند. طراحی و دیزاین متفاوت میتواند تمایز شما با دیگر رقبا را نشان دهد

اپلیکیشن فروشگاهی محصولات دیجیتالی

محصولات دیجیتالی برای فروش انلاین نیاز به اپلیکیشنی با مشخصات خاص خود را دارند، در طراحی اپلیکیشن فروشگاهی محصولات دیجیتالی امکان فروش هر نو محصول دیجیتالی از جمله کتاب دیجیتال، موزیک، فیلم و انواع رسانه را فراهم میکند، در این نوع از اپلیکیشن امکان ارسال اتوماتیک محصولات به پنل کاربری کاربران امکان پذیر است. برای فروش این نوع محصولات فقط کافی است تا محصولات را در اپلیکیشن آپلود و قیمت ان را تعیین کنید کلیه عملیات فروش به صورت اتوماتیک در این نوع از اپلیکیشن‌ها انجام می‌شود.

اپلیکیشن فروشگاهی محصولات فیزیکی

اپلیکیشن فروشگاهی برای محصولات فیزیکی باید امکانات پایه یک فروشگاه را داشته باشد علاوه بر ان محاسبه اقلام جانبی یک محصول نیز برای این نوع از اپلیکیشن‌ها مورد نیاز است. همچنین محاسبه حمل ونقل و همچنین محاسبه های پیچیده تر در ارسال کالا از مواردی است که در طراحی اپلیکیشن فروشگاهی محصولات فیزیکی باید در نظر گرفته شود.

چگونه اپلیکیشن فروشگاهی موفق داشته باشیم؟

فاکتورهای بسیاری در ایجاد یک اپلیکیشن فروشگاهی موفق نیاز است اما در اینجا به چند مورد  مهم که باید توجه ویژه به آنها داشت اشاره میکنیم

  • قبل از ططراحی اپلیکیشن به محصولات قابل ارائه توجه کنید، ارائه محصولات در بازار واقعی بسیار متفاوت با ارائه محصول در اپلیکیشن فروشگاهی است.
  • به ویژگیهایی که در تجارت خود دارید توجه کنید. وجه تمایز بیزینس شما باید در اپلیکیشن فروشگاهی شما به مخاطبان ارائه شود.
  • فروشگاه اینترنتی و اپلیکیشن فروشگاهی موفق باید دارای کاربری و امنیت مناسب باشد، در بسیاری از موارد شاهد آن هستیم رابط کاربری یک اپلیکیشن خود بزرگترین مشکل یک بیزینس آنلاین است.
  • طراحی یک اپلیکیشن قدم اول یک تجارت انلاین است، برای مسیر تجارت خود برنامه ریزی مناسب داشته باشید.

چگونه اپلیکیشن فروشگاهی موفق داشته باشیم؟

معرفی بهترین اپلیکیشن های فروشگاهی

در ایران اپلیکیشن‌های متعددی وجود دارند که کار همه انها فروش محصولات است. از اپلیکیشن‌های بسیار ساده و ارزان قیمت گرفته تا اپلیکیشن‌های بسیار گرانقیمت و پیچیده، انتخاب بهترین اپلیکیشن در میان این انبوه از اپلیکیشن‌ها کاری دشوار است، اما با نگاهی متفاوت میتوان گفت اپلیکیشن دیجی کالا شاید استانداردترین اپلیکیشن فروشگاهی باشد. استانداردترین به این دلیل که این اپلیکیشن طی سالها فعالیت مستمر کمترین خطاهای نرم افزاری را داشته است و تعداد زیادی از کاربران را تحت پوشش قرار داده است.

شاید از نظر تکنولوژی ساخت اپلیکیشن‌های فروشگاهی دیگری نیز در ایران وجود دارند که برتری‌هایی نسبت به اپلیکیشن دیجی کالا داشته باشند اما آنچه روشن است اپلیکیشن دیجیکالا در طول زمان آزمون موفقیت خود را پشت سر گذاشته است.

معرفی بهترین اپلیکیشن های فروشگاهی

نکاتی در رابطه با طراحی اپلیکیشن اندروید

در طراحی اپلیکیشن اندروید نکاتی را مد نظر قرار دهید، این نکات میتوانند در موفقیت مسیر طراحی موثر باشند.

  • همیشه آخرین ورزن اندروید را برای اپلیکیشن‌ها مد نظر قرار دهید. توجه به آخرین ورژن ممکن است امکان استفاده گوشی‌های قدیمی از اپلیکیشن را دچار خلل کند، اما امکانات استفاده از آخرین ورژن همواره جدیدترین امکانات را به همراه خواهد داشت.
  • کاربری ساده در اپلیکیشن اندروید و همچنین رابط کاربری بدون پیچیدگی برای کاربران بسیار جذابتر از اپلیکیشن‌های پیچده است.
  • گرافیک در اپلیکیشن میتواند جذابیت اپلیکیشن را چندین برابر کند. برای گرافیک یک اپلیکیشن برنامه‌ای ویزه را بچینید.

نکاتی در رابطه با طراحی اپلیکیشن ios

طراحی اپلیکیشن ios همچنان در بخش عملکرد و انجام فرایند ها مشابه با طراحی اپلیکیشن اندروید می‌باشد. اما توجه به مواردی میتواند این طراحی را موفق تر کند.

  • توجه داشته باشید احتمالا افرادی که از گوشی‌های اپل استفاده میکنند اهمیت بیشتری برای برندیگ قائئل هستند این موضوع را در طراحی اپلیکیشن های آی او اس در نظر بگیرید.
  • رابط کاربری در گوشی‌های اندروید بسیار متفاوت با گوشی‌های اپل میباشد در طراحی اپلیکیشن آی او اس توجه داشته باشید رابط کاربری آشنا برای کاربران طراحی کنید.
  • به آیکون ها توجه کنید آیکون‌ها در گوشی اپل کاملا متفاوت با دیگر انواع گوشی هستند، از ایکون های اندروید برای اپلیکیشن آی او اس استفاده نکنید.

قیمت گذاری اپلیکیشن

قیمت اپلیکیشن

قیمت اپلیکیشن اندروید

قیمت اپلیکیشن اندروید با توجه به تکنولوژی ساخت میتواند بسیار متغییر باشد. اپلیکیشن های وب ویو توسط شرکت ها بین ۵۰ تا ۸۰۰ هزار تومان فروخته میشوند، اپلیکیشن های عمومی از ۲ تا ۲۰ میلیون قیمت گذاری می‌شوند و اپلیکیشن‌های اختصاصی با تکنولوژی های مناسب تر بین ۵۰ تا چند صد میلیون فروخته میشوند. این رنج گسترده قیمت به عوامل گسترده‌ای بستگی دارد که در بخش بعد توضیح داده خواهد شد.

قیمت اپلیکیشن IOS

قیمت اپلیکیشن ios کمی متفاوت با اپلیکیشن‌های اندروید است، چرا که برنامه نویسان و شرکت‌های برنامه نویسی در این بخش محدود تر هستند، در اپلیکیشن‌های اختصاصی آی او اس مبالغی بین چندین میلیون تا چند صد میلیون بین کارفرما و شرکت های برنامه نویسی تعیین میشود، از سوی دیگر بباید توجه داشت انتشار در اپلیکیشن آی او اس از ضروریات است برای همین اپلیکیشن‌های ارزان قیمت در این بازار جایی ندارند و اپلیکیشن‌ها باید از حداقل استاندارد های برنامه نویسی برخوردار باشند. برای خرید اپلیکیشن آی او اس بهتر است تمامی امکانات فنی آنها را بررسی نمایید.

عوامل مؤثر در قیمت اپلیکیشن اندروید

عوامل موثر در قیمت اپلیکیشن اندروید بسیار گسترده هستند اما به برخی از موارد مهم آن اشاره میشود.

  • عمومی بودن یا اختصاصی بودن اپلیکیشن اندروید اولین و مهمترین عامل تعیین کننده قیمت اپلیکیشن اندروید است. اپلیکیشن هر چه منحصر به فرد تر باشد و فرایند نوینی در برنامه نویسی را نیاز داشته باشد هزینه های برنامه نویسی بیشتری دارد.
  • تکنولوژی تولید و شیوه ساخت اپلیکیشن نیز در قیمت اپلیکیشن اندروید تاثیر گذار است اپلیکیشن وب ویو ارزانترین و اپلیکیشن های نیتیو بیشترین قیمت طراحی را دارند.
  • گرافیک و رابط کاربری اپلیکیشن اندروید نیز عاملی تاثیر گذار در قیمت نهایی یک اپلیکیشن اندروید است.
عوامل مؤثر در قیمت اپلیکیشن IOS

عوامل موثر بر قیمت اپلیکیشن اندروید بر اپلیکیشن آی او اس نیز تاثیر دارند اما در ایران به دلیل کمبود برنامه نویس های ای او اس قیمت گذاری این ورژن از اپلیکیشن به صورت سلیقه ای تعیین میشود. بسیاری از اپلیکیشن های ای او اس در ایران که عملا ارزش برنامه نویسی بسیار کمی دارند به قیمت های بالایی فروخته میشوند. البته این مسئله کلی نیست و در همه موارد صدق نمیکند.

برای خرید اپلیکیشن و یا اطلاعات در مورد طراحی آن به صفحه اصلی سایت مراجعه نمایید

 
انتشار اپلیکیشن
 
انتشار اپلیکیشن

روش هایی کاربردی برای افزایش تعامل کاربر با اپلیکیشن

تعامل کاربران با اپلیکیشن در هر نوع اپلیکیشنی یکی از اهداف اساسی است، درواقع اپلیکیشنی که مخاطبی نداشته باشد و تعامل دوجانبه را حاصل نکند دیگر کارایی نخواهد داشت. یکی از عواملی که باعث تعامل کاربران با اپلیکیشن میشود ایجاد یا افزایش مخاطب است. برای افزایش مخاطب یکی از بهترین شیوه ها انتشار اپلیکیشن‌ها در استورهای داخلی و خارجی میباشد.

ثبت اپلیکیشن در فروشگاه گوگل یکی از شیوه ها برای افزایش مخاطب اپلیکیشن است، علاوه بر افزایش مخاطب اعتبار بخشی به اپلیکیشن نیز با انتشار در این استور حاصل می‌شود. توجه داشته باشید اپلیکیشن ها برای انتشار باید از استاندارد برنامه نویسی برخوردار باشند. برای انتشار اپلیکیشن در گوگل پلی از برنامه نویس خود بخواهید تا آخرین استاندارد های گوگل را در اپلیکیشن ایجاد کند.

بعد از گوگل پلی بازار معتبرترین استور ایرانی است که تعداد مخاطب بسیاری دارد. انتشار در بازار نیز نیاز به رعایت استانداردهایی دارد که برنامه نویس اندروید موظف به رعایت آنها خواهد بود، بازار برنامه نویسان را به سمت استاندارد نویسی اپلیکیسن سوق میدهد. موارد ضروری دیگری نیز در برنامه های اندرویدی باید رغایت شوند تا امکان انتشار در بازار را داشته باشند.

  • اپلیکیشن وب ویو امکان انتشار در بازار را ندارد
  • اپلیکیشن های هیبریدی و نیتیو میتوانند در صورت رعایت استانداردهای برنامه نویسی در بازار منتشر شوند.
  • رعایت نکات ایمنی در اپلیکیشن هایی که تراکنش دارند ضروری است این اپلیکیشن ها میتوانند از پرداخت درون برنامه ای بازار استفاده کنند
  • در پرداخت ها استفاده از مرورگر خارجی استاندارد در اپلیکیشن ضروری است
  • برای بررسی موارد دیگر راهنمای توسعه دهندگان بازرا را مطالعه نمایید.

انواع اپلیکیشن

ساخت اپلیکیشن سوپرمارکت آنلاین

ساخت اپلیکیشن سوپر مارکت آنلاین یکی از پرطرفدارترین و کاربردی ترین اپلیکیشن‌ها است. در اپلیکیشن سوپر مارکت موارد متعددی باید در نظر گرفته شود در لیست زیر بخش‌های مهم اپلیکیشن فروشگاهی توضیح داده می‌شود.

  • امکان درج محصولات در دسته بندیهای مناسب بدون محدودیت در تعداد دسته بندی‌ها و نوع دسته بندی‌ها و همپنین زیر دسته‌های محصولات
  • امکان درج انواع محصول بدون محدودیت در تعداد محصولات و نوع محصول، همچنین امکان قرار دادن محصولات مشابه در یک دسته محصول
  • امکان خرید آنلاین محصولات توسط مشتری و همچنین پرداخت انلاین مبالغ محاسبه شده برای محصولات
  • امکان تعیین مبالغ حمل نقل با شیوه های مختلف ارسال برای محصولات
  • امکان ارسال سفارش برای سوپر مارکت
  • امکان ایجاد  فاکتور و …

اپلیکیشن‌های سوپر مارکتی صدها امکان دیگر را با توجه به نوع طراحی در خود جای داده اند و متقاضیان ین اپلیکیشن‌ها روز بروز در حال افزایش هستند. با رشد این اپلیکیشن‌ها شاید نیاز باشد هر سوپر مارکت کوچک و بزرگی اپلیکیشن اختصاصی خود را داشته باشد.

  • برای خرید اپلیکیشن سوپر مارکت انلاین به صفحه اصلی سایت مراجعه نمایید

ساخت اپلیکیشن سوپرمارکت آنلاین

ساخت اپلیکیشن مشابه دیجیکالا

دیجیکالا یکی از بزرگترین مجموعه های چند منظوره با کاربری یک فروشگاه آنلاین است پس جای تعجب نیست که افراد بسیاری همواره تقاضا برای طراحی اپلیکیشن مانند دیجی کالا را داشته باشند. از آنجا که افراد و کاربران اپلیکیشن فقط با ظاهر یک اپلیکیشن و رابط کاربری ان در ارتباط هستند معمولا تقاضای افراد برای طراحی ساخت اپلیکیشن مشابه دیجیکالا فقط به بخش ظاهری آن خلاصه می‌شود.

باید توجه داشت دیجیکالا بستری بسیار عظیم را راه اندازی کرده و اپلیکیشن دیجیکالا فقط بخشی از اطلاعات محصولات را به نمایش میگذارد. بستری نرم افزاری و آنلاین که بسیاری از پردازش‌ها در این بخش صورت میگیرد. برای ساختن اپلیکیشنی مانند دیجی کالا به دو بخش مختلف باید توجه داشت.

  • بخش بک اند اپلیکیشن که شامل ، کنترل محصولات، کنترل انبار ، کنترل فروشندگان، کنترل حسابرسی و پشتیبانی از میلون ها کاربر
  • بخش ظاهری اپلیکیشن با رابط کاربری برای ارتباط مشتریان با فروشگاه و خرید محصولات از فروشگاه

در هر دو بخش امکان طراحی اپلیکیشن وجود دارد ، با توجه به این تفاوت که بخش دوم با هزینه های یک اپلیکیشن سفارشی قابل انجام است اما برای بخش اول هزینه های بسیار بالایی برای طراحی نیاز است.

  • برای خرید اپلیکیشن مشابه دیجیکالا به صفحه اصلی سایت مراجعه نمایید

ساخت اپلیکیشن مشابه دیجیکالا

ساخت اپلیکیشن مشابه اسنپ

تقاضاهای بسیاری برای ساخت اپلیکیشنی مشابه اسنپ وجود دارد. معمولا افراد از کارشناسان سوال میکنند آیا ساخت اپلیکیشن مشابه اسنپ امکان پذیر است؟ پاسخ به این سوال بله است. امکان ساخت اپلیکیشنی مشابه اسنپ وجود دارد. این اپلیکیشن ها میتوانند از تکنولوژی های ساده تر و یا پیچیده تری استفاده کنند. به عنوان مثال اپلیکیشنی که به صورت ساده امکان جستجوی خودرو را از بین چندین خودرو را داشته باشد میتواند نمونه ای از اپلیکیشن اسنپ باشد. حال با افزایش کاربران این اپلیکیشن ساده نیاز به بهبود کیفیت کد نویسی خواهد داشت، همچنین نیاز به سرورهای قویتر با سرعت بیشتر نیاز خواهد بود، با این الگوی ساده متوجه آن خواهیم شد که با افزایش کاربران اپلیکیشن نیاز به افزایش کارایی و همچنین افزایش هزینه برای طراحی و نگهداری خواهد داشت.

ساخت اپلیکیشن مشابه اسنپ

ساخت اپلیکیشن باربری آنلاین

اپلیکیشن باربری آنلاین اپلیکیشنی مشابه با اسنپ است یعنی امکان تعیین هزینه باربری به صورت آنلاین در آن وجود دارد، این اپلیکیشن در تمام موارد مشابه اسنپ خواهد بود با تفاوت تعیین هزینه در اپلیکیشن، در اپلیکیشن هایی مانند اسنپ تعیین هزینه متناسب با لوکیشن ارسالی توسط کاربر می‌باشد اما در اپلیکیشن باربری پیشنهاد تعیین قیمت بر اساس آدرس ورودی کاربر است. این نوع از قیمت گذاری تناسب بیشتری با باربری دارد، در موارد دیگر از جمله رزرو خودرو باربری نیز تفاوت هایی وجود دارد که باید مد نظر قرار بگیرد. از جمله این موضوع که در باربری کاربر باید امکان رزرو در تاریخ دلخواه و ساعت دلخواه خود را  داشته باشد.

در بخش دیگر موارد اضافی است که در این اپلیکیشن باید طراحی شود، از جمله تعداد کارگران حمل، نوع خودرو و انتخاب آن و همچنین بخش‌های اضافی از جمله درخواست بسته بندی و موارد دیگر در باربری و موارد مورد نیاز آن…

ساخت اپلیکیشن مشابه دیوار

اپلیکیشن دیوار یک اپلیکیشن درج آگهی گسترش یافته است، مشابه اپلیکیشن دیوار را در بسیار ی از اپلیکیشن های خارجی مشاهده میکنیم، اپلیکیشن‌هایی که اجازه درج آگهی به کاربران می‌دهد. آگهی ها توسط ناظران که در واقع سطح دسترسی متفاوتی دارند بررسی و پس از تایید انتشار خواهد یافت، همچنین امکان پرداخت برای موارد مختلف درج آگهی در این اپلیکیشن وجود دارد. پرداخت برای آگهی ویزه، نردبان آگهی و موارد دیگر…

امکان ساخت اپلیکیشن مشابه دیوار با آپشن‌های متفاوت و تکنولوژی متفاوت وجود دارد. این اپلیکیشن را میتوان در ورزن های اندروید و آی او اس و همچنین در بستر وب طراحی و توسعه داد.

  • برای خرید اپلیکیشن مشابه دیوار به صفحه اصلی سایت مراجعه نمایید

ساخت اپلیکیشن مشابه دیوار

اپلیکیشن Androidشرکتی

منظور از اپلیکیشن اندروید شرکتی ، یک اپلیکیشن با امکان درج کامل اطلاعات و ملزومات یک شرکت است که در بستر اندروید قابل استفاده باشد. در اپلیکیشن‌های شرکتی بخش‌های مختلفی از جمله، رزومه شرکت، توضیحاتی در مورد شرکت، شرح خدمات شرکت و تمام موارد مورد نیاز شرکت ها وجود دارد.

  • برای ساخت اپلیکیشن android شرکتی به صفحه اصلی سایت مراجعه نمایید

اپلیکیشن Android اختصاصی

اپلیکیشن اندروید اختصاصی، که بین شرکت های برنامه نویسی مطرح میشود در واقع هر نوع اپلیکیشن با هر نوع کاربری را شامل میشود. منظور از اختصاصی بودن این اپلیکیشن طزاحی اختصاصی ان است. در این اپلیکیشن ها با توجه به تقاضای سفارش دهنده اپلیکیشن از ابتدا توسط برنامه نویسان طراحی و تمام بخش‌های گرافیکی توسط گرافیست طراحی می‌شود. این اپلیکیشن ها به دلیل طراحی ویژه خود معمولا چندین برابر اپلیکیشن‌های عمومی هزینه طراحی خواهند داشت.

در اپلیکیشن های اختصاصی وجود باگ های نرمافزاری مسئله ای طبیعی است و زمانی برای تست اپلیکیشن و برطرف کردن مشکلات نرم افزاری باید در نظر گرفته شود.

  • برای ساخت اپلیکیشن android اختصاصی به صفحه اصلی سایت مراجعه نمایید

اپلیکیشن IOS شرکتی

در اپلیکیشن ای او اس شرکتی امکانات بسیاری گنجانده شده است که در زیر بخشی از اسن امکانات را معرفی میکنیم.

  • ایجاد بخش درباره ما و توضیحات در مورد شرکت های گوناگون
  • بخش تماس با شرکت که اطلاعات تماس با شرکت در آن درج می‌شود.
  • ایجاد بخشهای معرفی خدمات و توضیح خدمات قابل ارائه توسط شرکت
  • ایجاد انواع فرم های تماس با ما و ارسال رزومه و فرم های منعطف دیگر
  • بخش های ارسال الکترونیک رزومه
  • بخش های ارسال درخواست محصول
  • بخش ارسال مدارک و تصاویر
  • و…
  • برای ساخت اپلیکیشن ios شرکتی به صفحه اصلی سایت مراجعه نمایید

طراحی اپلیکیشن خدماتی

طراحی اپلیکیشن خدماتی میتواند گستره بسیار وسیعی داشته باشد. این نوع اپلیکیشن‌ها در واقع به کاربران اجازه ثبت یک درخواست برای دریافت خدمات را میدهند. بعد از ثبت درخواست امکان قیمت گذاری و پرداخت آنلاین در این اپلیکیشن وجود دارد. در موارد پیشرفته تر کلیه درخواست ها در پنل مدیریت جمع آوری و امکان ارجاع آن به کارمندان مختلف وجود دارد. اپلیکیشن های خدماتی یکی از موفق ترین اپلیکیشن ها در زمینه ایجاد درامد میباشند. خرید اپلیکیشن خدماتی میتواند بازده اقتصادی مناسبی را همراه داشته باشد.

طراحی اپلیکیشن خدماتی


ضمیمه شماره یک

بررسی انواع اپلیکیشن در بازار ایران

رشد برنامه نویسی در بخش اپلیکیشن بویژه اپلیکیشن اندروید در ایران بسیار چشمگیر بوده واپلیکیشن های کاربردی با تکنولوژی مناسبی در ایران طراحی شده است. با تمام پیشرفت هایی که در بخش اپلیکیشن در ایران صورت گرفته اما همچنان فاصله زیادی در برنامه نویسی های اندروید بین ایران و کشورهای تراز اول در این عرصه وجود دارد. در بین اپلیکیشن های ارزان قیمت شاید بیش از نود درصد اپلیکیشن ها به صورت ترجمه از اپلیکیشن های خارجی برداشت و یا کپی میشوند. در بخش اپلیکیشن‌های گران قیمت باید گفت تیم های خوبی در ایران فعالیت میکنند و اپلیکیشن‌های بسیار با کیفیتی را طراحی و در اختیاز کاربران قرار میدهند.

 شرکت برنامه نویسی 

شرکت های برنامه نویسی در ایران به نسبت از توانایی بالاتری از افراد دارند. شرکت های برنامه نویشی در بخش اپلیکیشن اندروید توانایی نسبتا مناسبی دارند. در بخش تولید اپلیکیشن های آی او اس توانایی کمتری در ایران وجود دارد اما همچنان در ایران شرکت های برنامه نویسی سطح متوسطی داریم که در این زمینه بسیار خوب عمل میکنند.

ساخت اپلیکیشن بدون کدنویسی

با یک سرچ کوتاه در گوگل بارها و بارها با اصطلاح، ساخت اپلیکیشن بدون کد نویسی برخورد میکنیم. این نوشته و اصطلاح در بسیاری از موارد واقعی می‌باشد و راههایی برای نوشتن اپلیکیشن بدون کد نویسی وجود دارد. در زیر دو نمونه از راه های تهیه اپلیکیشن بدون کد نویسی را توضیح خواهیم داد. البته به این نکته توجه کنید در صورتی که نیاز به اپلیکیشنی برای کسب کار خود دارید این شیوه راه مناسبی برای شما نخواهد بود.این نوع اپلیکیشن ها بیشتر جهت تجربیات شخصی مفید است.

اپلیکیشن ساز یک نرمافزار است که با اشکال گرافیکی به شما اجازه طراحی یک اپلیکیشن را میدهد. همانطور که قبلا نیز گفتیم این نوع از اپلیکیشن ها معمولا کارایی تجار ندارند.

وب سایت های مرتبط با خرید اپلیکیشن

با نگاهی به کسبو کارهای آنلاین کوچک و بزرگ متوجه این موضوع خواهیم شد که تقریبا تمام اپلیکیشن های تجاری که کسب کار موفقی دارند یک وب سایت هم در کنار اپلیکیشن ایجاد کرده اند.در واقع وب سایت نیاز اصلی و مهم یک کسب و کار اینترنتی است و ساخت اپلیکیشن مکمل این نیاز است. در بخش زیر برای نمونه چند وب سایت را معرفی میکنیم که اپلیکیشنی کاملا منطبق را در کنار خود دارند.

طراحی سایت نوبت دهی (رزرو)

سایت نوبت دهی انلاین و یا سایت رزرو به وب سایتی اطلاق میشود که در این وب سایت بتوانید هر موضوعی را رزرو و یا برای کاربران وقتی را تایید کنید. این وقت میتواند رزرو نوبت برای یک پزشک باشد، یا رزرو یک بلیط کنسرت باشد ویا موارد دیگر… اپلیکیشن سایت نوبت دهی مطابقت کاملی با وب سایت آن دارد. تقزیبا میتوان گفت کلیه امکانات موجود در وب سایت در اپلیکیشن رزرو و نوبت دهی هم وجود دارد.

طراحی سایت آموزشی

طراحی سایت آموزشی نیز یکی از فعالیت های بسیار موفق در ایران است، همچنین در بخش آموزشی میتوان اپلیکیشن را کاملا مطابق با بهترین سایت های آموزشی طراحی کرد.

پشتیبانی و مشاوره ساخت اپلیکیشن

کاربران گرامی در صورتی که نیاز به مشاوره در رابطه با ساخت اپلیکیشن دارید به بخش تماس با ما مراجعه و برای کارشناسان پیغام ارسال نمایید.

ساخت اپلیکیشن


ضمیمه شماره دو

مطالب و اصطلاحاتی که باید قبل از خرید اپلیکیشن بشناسید

تکنولوژی تولید اپلیکیشن

اپلیکیشن های Native

اپلیکیشن native به مفهوم آن است که اپلیکیشن و توسعه ان توسط زبان های اصلی سیستم عامل اپلیکیشن بوده است. به عنوان مثال توسعه اپلیکیشن native اندروید به مفهوم توسعه اپلیکیشن با زبان برنامه نویسی java است. همچنین در صورتی که برای توسعه اپلیکیشن ios اگر از زبان برنامه نویسی objective-c استفاده شوده اپلیکیشن native خواهد بود

  • اپلیکیشن های native گسترده ترین اپلیکیشن از نظر دسترسی ها را همراه خواهد داشت. همچنین از نظر قیمت طراحی اپلیکیشن های native برای خرید اپلیکیشن ،گرانترین نوع اپلیکیشن می‌باشد.

اپلیکیشن های Native

اپلیکیشن های Hybrid

اپلیکیشن‌  هیبریدی در واقع یک web view پیشرفته است. بهترین نمونه اپلیکیشن‌های هیبریدی ورژن های اولیه اپلیکیشن دیوار بوده است. اپ های هیبریدی توسط HTML و CSS و JavaScript توسعه داده شده و کامپایل روی آنها صورت می‌گیرد. در اپلیکیشن های هیبریدی بعضی از دسترسی ها در گوشیهای اندروید قابل دسترسی خواهد بود.

اپلیکیشن های Hybrid

اپلیکیشن های وب ویو web view

این نوع از اپلیکیشن ها یک مرورگر داخلی را برای نمایش وب سایت در اختیار کاربر اندرویدی قرار میدهد. در واقع وظیفه این اپلیکیشن نمایش وب سایت است. اپلیکیشن های web view دسترسی بسیار محدودی به قابلیت های گوشی اندرویدی دارند.

اپلیکیشن های پیشرفته web view

این نوع از اپلیکیشن ها نیز ویژگیهای وب ویو را دارند با تفاوت اینکه طراح علاوه بر تکنولوژی های طراحی وب که در نمایش وب سایت منبع از ان استفاده میشود، بخش دومی را برای اپلیکیشن طراحی میکند تا دسترسی به برخی از امکانات گوشی داشته باشد. این نوع اپلیکیشن ها از نظر نمایش وب سایت منبع هیچ تفاوتی با وب ویوها ندارند.

اپلیکیشن های وب ویو web view

کدام تکنولوژی تولید اپلیکیشن را انتخاب کنیم

هر یک از تکنولوژی های تولید اپلیکیشن و یا خرید اپلیکیشن ویژگی‌های مربوط به خود را دارند. با مقایسه این ویژگی‌ها میتوان اپلیکیشن را با تکنولوژی مناسب تری تولید کرد.
 
  • اپ های وب ویو امکانات کمتری نسبت به دیگر انواع اپلیکیشن دارند. سرعت این اپلیکیشن ها پایین و دسترسی به امکانات گوشی بسیار کمتر است. اما این اپلیکیشن ها بسیار ارزان قیمت هستند و برای قیمت ارزان آن است که کاربران به سمت آن هدایت می شوند.
  • اپ های هیبریدی سرعت متوسط ، سطح دسترسی متوسط و امکانات مناسبی دارند. اپلیکیشن های هیبریدی را در شرایظی پیشنهاد میکنیم که بستری پیشرفته تحت وب قبلا طراحی شده و قصد اضافه کردن اپلیکیشن به این مجموعه را داشته باشید.
  • اپ های نیتیو سرعت بالا، دسترسی کامل به امکانات گوشی و البته بالاترین قیمت طراحی را د ارند. در شرایطی که اپلیکیشن از ابتدا در حال طراحی میباشد این گزینه مناسبترین گزینه برای طراحی اپلیکیشن است.
کدام تکنولوژی تولید اپلیکیشن را انتخاب کنیم
 
برای اطلاعات در مورد خرید اپلیکیشن به صفحه اصلی سایت مراجعه کنید.
 
 
ضمیمه شماره سه
 

خرید اپلیکیشن فروشگاهی آماده رایگان

سوال بسیاری از کاربران برای ایجاد بستر فروش اینترنتی در مورد اپلیکیشن فروشگاهی آماده رایگان است. آیا اپلیکیشن فروشگاهی رایگان برای فروش محصولات وجود دارد؟ و آیا امکان استفاده از این نوع اپلیکیشن‌ها برای ایرانیان وجود دارد؟ در این بخش به این دو پرسش مهم پاسخ خواهیم داد.

آیا اپلیکیشن فروشگاهی رایگان برای فروش محصولات وجود دارد؟

پاسخ به این سوال مثبت است. بسیاری از سایت‌های اینترنتی که البته هیچکدام ایرانی نیستند، امکان استفاده از اپلیکیشن‌های رایگان را برای کاربران فراهم کزده‌اند. بسیاری از این وب سایت ها امکان ایجاد اپلیکیشن‌هایی برای فروش محصولات را ایجاد کرده و محدودیتی برای استفاده از آن برای کشور خاصی ایجاد نکرده‌اند. اما چرا با وجود این اپلیکیشن‌های رایگان استفاده از انها مقبولیت ندارد. را بین کاربران ایرانی فروشگاهی را که با این نوع از اپلیکیشن‌ها راه اندازی شده باشد وجود ندارد و یا بسیار اندک است. در زیر لیستی از مهمترین موارد و مشکلات اپلیکیشن‌های زایگان را معرفی می‌کنیم. برخی از این موارد برای کاربران ایرانی می‌باشد و برخی دیگر برای تمامی کاربران، با ما همراه باشید.

پرداخت به ازای امکانات غیر رایگان

در بسیاری از اپ‌های رایگان امکانات اپلیکیشن توسط توسعه دهنده آن به دو بخش رایگان و غیر رایگان تقسیم می‌شود. سیستم این توسعه دهندگان ارائه رایگان اپلیکیشن است. اما بعد از ارائه اپلیکیشن بسیاری از ویژگی‌های تجاری اپلیکیشن در اختیار کاربران قرار نمی‌گیرد. جهت دریافت این امکانات کاربران باید هزینه‌هایی را پرداخت نمایند.

فقط امکانات غیر تجاری رایگان است.

وقتی صحبت از تجاری بودن یک اپلیکیشن می‌شود. به مفهوم آن است که توسعه دهنده، امنیت و امکانات لازم را برای محصول خود در نظر گرفته است.  در اکثر اپلیکیشن‌های رایگان، امکانات تجاری از اپلیکیشن رایگان حذف می‌گردد. این موضوع باعث می‌شود تا اپلیکیشن‌های رایگان مناسب برای ایجاد درآمد نباشند.

وابستگی دائمی به سیستم مرکزی

در تجارت‌های اینترنتی یکی از مهمترین موارد برای شروع فعالیت و گسترش آن امکان استقلال کسب و کار است. در بسیاری از موارد برای شروع بیزنس تجاری امکان اعتماد به اپ های رایگان نیست. درواقع نسبت هزینه های کسب و کارهای تجاری بسیار بیشتر از ایجاد یک اپلیکیشن تجاری است. کسب و کارهای تجاری تمایلی به سرمایه گذاری روی موارد نامعلوم را ندارند.

بخش تراکنس در اپلیکیشن

در هر اپلیکیشنی چه رایگان و چه غیر رایگان بخش تراکنش مالی یکی از بخش‌های بسیار مهم است. در اپلیکیشن‌های رایگان ارائه شده، امکان ایجاد تراکنش با خدمات بانکی ایران محدود و یا غیر قابل انجام است. در مواردی نیاز به برنامه نویسی و ایجاد بستر وجود دارد. کسب و کارهای تجارتی عملا باید هزینه‌های بالایی برای ایجاد بستر امنیتی تراکنش‌ها داشته باشند. از همین جهت کسب و کارهای تجاری تمایلی به استفاده از این اپ‌های رایگان را ندارند.

محدودیت در توسعه اپلیکیشن

امکان توسعه اپ های رایگان بسیار محدود است. هزینه‌های بالایی دارد. در بسیاری از موارد نیز امکان توسعه آن وجود ندارد. کسب و کارهای تجاری همواره نیاز به تغییر و توسعه اپلیکیشن‌های خود را دارند. این موضوع نیز باعث شده است تا این کسب و کارها تمایلی به اپلیکیشن‌های رایگان نداشته باشند.

اپلیکیشن فروشگاه ساز رایگان

سوال دیگری که از سوی کاربران پرسیده می‌شود. این است که: آیا از اپلیکیشن سازهای رایگان میتوان برای کسب و کارهای اینترنتی استفاده کرد. پاسخ به این سوال کمی توضیح نیاز دارد. در ابتدای شروع یک فعالیت می‌توانید از این فروشگاه سازها استفاده نمایید. اما در صورت توسعه کسب کار امکان استفاده از فروشگاه ساز رایگان نیست.
 
 
 
 

اصطلاحات

CMS

سیستم مدیریت محتوا برای وب سایت یا محتواهای تحت شبکه

 

Content

محتوا که ممکن است شامل محتوای متنی، محتوای تصویری یا… باشد.

 

crm

سیستمی آفلاین یا تحت وب که ارتباط با مشتریان را با سطح کیفی بالایی برقرار میکند.

Dashboard

به کنترل پنل یا بخشی که دسترسی را برای کاربران فراهم میکند گفته می‌شود.

 

Digital Marketing

نوعی از بازاریابی و تجارت که دربستر دیجیتالی انجام می‌شود.

 

HTML

مجموعه ای از کدها قابل ترجمه برای مرورگرها

 

IP Address

شناسه منحصر به فرد که حکم هویت یک کاربر در اینترنت را دارد

 

Keyword

به مفهوم کلمه است در وب به مفهوم کلمات اصلی به کار میرود

 

Push Notification

نوعی از ارسال پیغام برای مخاطبان وب سایت یا اپلیکیشن

 

Responsive Web Design

وب سایت هایی با طراحی ویژه برای بهبود نمایش وب سایت در تمام صفحه نمایش ها با سایز های مجتلف

 

Redirect

هدایت یک آدرس اینترنتی به آدرس دیگر

 

RSS

فناوری برای دسترسی به حتوای وب سایت به صورت مستقیم

 

Search Engine

برنامه یا موتوری تحت وب برای جستجوی کلمات یا محتوا

 

seo

به فعالیتی گفته میشود که موجب بهبود کیفیت محتوا در موتور های جستجو میشود.

 

Social Networking

مناسبترین ترجمه شبکه های اجتماعی است. شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام و تلگرام…

 

Spam

در زبان فارسی مناسب ترین ترجمه هرز نامه است، همچنین به بد افزارهایی که به صورت مکرر با عملیاتی باعث خلل در برنامه های اینترنتی میشود

 

Subscriber

به صورت ساده به مفهوم مشترک شدن، درخواست اشتراک، قبول اشتراک

 

User Profile

بخشی برای مشاهده اطلاعات کاربران در وب سایت یا اپلیکیشن

 

URL

آدرس اینترنتی وب سایت، یا آدرس محتوای تحت شبکه از هر نوعی

 

User Experience) UX)

رابط کاربری وب سایت یا اپلیکیشن که کاربر توسط آن با اپلیکیشن ارتباط برقرار میکند.

 

Video Marketing

استفاده از ویدیو در بازاریابی تخت وب

 

Web Hosting

سرویس میزبانی وب و یا شرکت هایی که خدمات میزبانی وب را ارائه می‌دهند.

 

Webinar

سمینار آموزشی تحت شبکه را گویند

 

Web Messages

نوعی ارتباط با مشتری است که امکان دستیابی به افراد از طریق مرورگر اینترنتی را فراهم می‌کند

 

Webmaster

صاحب یک وب‌سایت یا شخصی که مدیریت یک وب سایت را در اختیار میگیرد

 

Website

صفحات نگاشته شده با html ، css ، java که  در بستر اینترنت قابل دسترس هستند

 

WordPress

محبوبترین سیستم مدیریت محتوای جهان با بیشترین کاربران در بین وب سایت ها